StoryEditorOCM
Split‘rijeke pravde‘

Marijana Puljak poziva Splićane na prosvjed: ‘Ako vam je dosta korupcije i kriminala, dođite sutra u 11 ispred HNK‘

Piše Diana Barbarić
22. ožujka 2024. - 12:03

Pozivamo sve građane kojima je dosta korupcije i kriminala, kojima je dosta zauzimanja i uništavanja svih institucija u državi, radosnih državnih odvjetnika povezanih s kriminalcima, lipih državnih tajnica koje sve dobijaju preko veze, krađe hrvatskog i europskog novca, nepravde, plagijatora i kupovine diploma, laži i prevara, da nam se pridruže sutra u 11 sati na Trgu Gaje Bulata, ispred HNK, i glasno kažu kakvu Hrvatsku žele.

Poručila je to Marijana Puljak, pozivajući građane Splita na prosvjed.

Prosvjed u organizaciji stranaka lijevo-liberalne oporbe održat će sutra, 23. ožujka, istovremeno u pet gradova: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu, a u Splitu je za organizaciju zadužena stranka Centar.

Kako je istaknula Puljak, bliži se trenutak u kojem će građani izaabrati žele li uvođenje reda i državu u kojoj su svi jednaki ili nastavak kaosa u režiji HDZ-a.

- Na korak smo do izbora koji će značajno definirati naš put. Zajedno možemo izgraditi Hrvatsku na koju ćemo svi biti ponosni i u kojoj ćemo i mi i naša djeca imati priliku za dostojanstven život. Pokažimo sutra svima da nam je dosta nepravde i korupcije i da Hrvatska pripada poštenim građanima, a ne kriminalcima. Ili HDZ ili Hrvatska. Vrijeme je za poštenu i pravednu Hrvatsku. Pokažimo im da smo svi za jedno i da smo zajedno za sve. Rijeke pravde dolaze-  rekla je Puljak.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:31