StoryEditorOCM
SplitUMALO KOBNO

Luda policijska priča iz Splita: frajer bježao s drogom od policije, posrnuo i onda ga udrilo auto na Velebitskoj...

Piše SPLIT SD
18. travnja 2024. - 11:48

Svako malo čujemo neku sumanutu policijsku priču o kriminalnim aktivnostima i prekršajima koji se događaju u Splitu, no neki slučajevi zaista zvuče kao da su sišli s filmskog platna.

Najnovija tragikomedija dogodila se u srijedu oko 20 sati kada su policijski službenici u Velebitskoj ulici postupali prema 41-godišnjem muškarcu za kojeg je postojala sumnja da posjeduje drogu. Zaustavili su ga i zatražili na uvid osobnu iskaznicu, a tijekom postupanja muškarac je pokušao pobjeći.

Trčeći prilikom bijega nespretnjaković je neoprezno stupio na kolnik Velebitske ulice gdje ga je oborilo vozilo. Ubrzo je odvedenu bolnicu na pružanje liječničke pomoći te su mu utvrđene teške tjelesne ozljede i zadržan je na bolničkom liječenju.

Naknadno je utvrđeno kako je spomenuti posjedovao 11,5 grama marihuane i 8,1 gram droge speed. Na mjestu prometne nesreće obavljen je očevid.

S obzirom na postojanje sumnje da je ostvario obilježja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporaba droga i Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv njega će biti iniciran prekršajni postupak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 11:49