StoryEditorOCM
Splitgluhi telefoni

Korisnici Telemacha čupaju kosu: ‘Novce mi skinuli, a nisu aktivirali uslugu. Kad sam ih nazvala, nisu mi vjerovali...‘

Piše Lucija Vujnović
15. studenog 2023. - 19:25

Telemach je do studenoga 2020. godine nosio naziv Tele2 i, premda su uspješno promijenili ime, čini se da još nisu uskladili neke druge stvari. 

Splićani se žale na uslugu toga mobilnog operatera, a svima se događa slična stvar – skinu im novac, no ne aktiviraju ono što su platili. 

"Usluga je katastrofa. Nadoplaćen je bon internetom, novci skinuti, tarifa isključena. Cilo se jutro igran gluhih telefona s njima. Nikako da uključe tarifu. U Messengeru se javio operater koji očito pojma nema i od 8 ujutro me zavlači pitanjima. Ovo je drugi put da mi se dogodila ista stvar, ali prošli put je bila sposobnija cura koja je riješila problem. Ovo je sramotno", žali se korisnica Telemacha.  

"Uplatila sam bon, skinuti su novci s računa, a nisu mi aktivirali tarifu. Ne mogu zvat, ne mogu ništa. Ne dan in gušta, sad ću preć na drugu mrežu jer nije da mi se ovo s njima događa prvi put", javila je još jedna čitateljica, čija kći ima iste probleme. 

"Išla sam aktivirat dodatni paket interneta. Na njihovoj stranici se može aktivirat 1GB koji traje 30 dana i nešto je skuplji nego opcija 1GB koji traje pet dana. Stvar je u tome da se aktivira putem SMS-a s ključnom riječi ‘1GB‘. Ja sam poslala tu ključnu riječ i, naravno, aktivirala mi se skuplja opcija. Kasnije san svatila da oni imaju istu ključnu za obje opcije. 

Javila sam im, pa mi prvo nisu virovali. Onda sam im poslala poveznicu di to jasno piše, pa su tad skužili da sam u pravu i sad su to popravili", rekla je njezina kći.

image

Telemach u Marmontovoj


 

Božidar Vukičević/Cropix

Kako je zaposlenicima Telemacha promaknuo ovaj detalj, ne znamo, no tko zna koliko ima još ovakvih pojedinosti. Možda čekaju da im jave frustrirani korisnici, izgleda da im je to jednostavnije...

Iz Telemacha su odgovorili da "kolege intenzivno rade na pronalasku potencijalne greške". Misleći da je problem individualne prirode, nisu napisali ništa konkretno.

- Međutim, da bi mogli pronaći uzrok, zanima me imate li dodatnih korisnika ili kontakte kako bi mogli provjeriti o čemu se radi - zatražila je Renata Čupić, direktorica korporativnih komunikacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 06:57