StoryEditorOCM
SplitTraumatično iskustvo

Javila nam se navijačica Hajduka, traži curu koja ju je sinoć spasila: ‘Nagutala sam se dima i pozlilo mi je...‘

Piše Frano Kiso
4. travnja 2024. - 18:42

Splitom danas vlada samo jedna tema - poraz Hajduka i divljanje navijača nakon još jednog gorkog poraza od najljućeg rivala na domaćem terenu. Konačne reperkusije i konzekvence za ‘Bile‘ ćemo tek saznati, no već su se počeli javljati navijači s neugodnim iskustvima na sinoćnjoj utakmici.

- Sinoć na sjeveru mi je pozlilo! Nadisala sam se dima, imala sam gušenje i nisam mogla disati - prepričava nam jedna gledateljica (podaci poznati redakciji) zdravstvene poteškoće koje su je zadesile uslijed velike bakljade.

image
Vojko Bašić/Cropix

- Moja pratnja me u masi vukla prema vrhu i jedna cura mi pružila piće jer je vidjela da nisam dobro. Nisam mogla pričati i zahvaliti joj se pa zato to želim napraviti ovim putem. Mogla sam kobno završiti - piše naša čitateljica te napominje da već godinama ide na svaku utakmicu, ali da ovako nešto nikad nije doživjela.

- Bilo je tužno i kaotično sve to gledati. Ovo sinoć je bilo prestrašno u svakom pogledu - zaključuje.

U svom tom neredu i košmaru ipak se pokazalo da ima ljudi koji brinu jedni za druge i da većini nije prioritet finalni rezultat, devastacija stadion i tučnjava, već da misle na druge oko sebe i voljni su pružiti ruku pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 17:37