StoryEditorOCM
SplitPOD VEDRIM NEBOM

I poznati svjetski bend ovog ljeta nastupa na Sustipanu! Na programu su i još dvije glazbene poslastice iz susjedstva

Piše G. R.
8. svibnja 2023. - 13:09

Quando sei Maria Dolores… - pjevat će se na Sustipanu ovoga ljeta.

Ovaj poznati stih planetarno popularnog benda "Gipsy Kings" privući će brojne njihove obožavatelje 30. kolovoza za kada je, sudeći po odobrenju gradonačelnika Ivice Puljak, planiran njihov koncert.

Nema sumnje da će se brojni rasplesati na hitove "Baila me", "Volare", "Bamboleo", "Djobi djoba", "Tu quieres volver"… Mogli bismo dugo nabrajati.

Možda vam zvuči kao da ne poznajete neke od ovih pjesama, ali smo sigurni da bi znali barem desetak njihovih skladbi, jer su Gipsy Kingsy postali dio opće kulture.

Nakon barem jednog glazbenog broja, možemo nastaviti s člankom. Dakle, koncert Gipsy Kingsa trebao bi se održati u sklopu manifestacije "S okusom soli", a na kojoj je najavljen nastup Vlatka Stefanovskog i V3 tria 31. kolovoza te "Bajage i Instruktora" koji bi se trebao održati 1. rujna

Sve ove informacije dobili smo iz akta gradonačelnika koji je potpisao proglašenje još jedne manifestacije na Sustipanu. Kako bi se izbjeglo kršenje Odluke o komunalnom redu, gradonačelnik je mahom počeo proglašavati određene događaje manifestacijama.

Na taj način je odobreno prekoračenje najviše dopuštene razine buke na otvorenom prostoru do najviše 90 decibela za navedene datume u vremenskom razdoblju od 19.30 do 00.30 sati, tijekom održavanja manifestacije. Kako bi se izbjeglo kršenje Odluke o komunalnom redu,

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 00:40