StoryEditorOCM
Splitsezona 1 epizoda 3

HDZ-ovki prsti ne miruju, opet je odgovorila splitskom vijećniku: ‘Žeton zna da je potrošen, ali se ne predaje...‘

Piše P. K.
19. ožujka 2024. - 22:01

Nezavisni splitski gradski vijećnik Damir Barbir i Danica Baričević, HDZ-ova saborska zastupnica i vijećnica Skupštine Splitsko-dalmatinske županije, upustili su se danas u Facebook obračun, a priča je sada dobila i treći nastavak. 

Naime, sve je počelo objavom Baričević u kojem Barbira oslovljava s "Žeton Barbir" i poručuje mu "žeton je žeton, a žena je ipak žena", referirajući se na navode da je zbog koalicije Centra i SDP-a Barbir ostao bez obećanog mjesta na listi za Sabor. 

image

Status Danice Baričević

Facebook/Screenshot

No, Barbiru nije dugo trebalo da joj odgovori, a ovom prilikom odlučio se osvrnuti na incident u kojem je HDZ-ovka strane radnike nazvala "škurima". Rekao joj je da se njenih izjava ne bi posramio ni Goebbels.

- ‘Bianca‘ Danice, uživaj u zasluženom sendviču i pozdravi ‘Il Ducea‘, nećete još dugo! - zaključio je Barbir. 

image

Status Damira Barbira

Facebook/Screenshot

Uslijedila je nakon toga i nova reakcija Baričević. 

- Žeton zna da je potrošen, ali se ne predaje. Spreman još jednom dignuti ručicu za proračun i novi kredit samo da izbjegne sudbinu svih koje je Puljak politički umirovio. 

image
Damjan Tadić/Cropix

Paradigma je uvijek ista - iskoristi i odbaci. Koliko god se, Žetonu, trudiš bit će ti, Žetonu ciao!

Žeton je svakako nebitan u cijeloj ovoj priči. Stvarni nalogodavac i onaj što žetone baca kao okorjeli kockar se povukao u ovoj rundi svjestan da je dobro prodao ovu ruku i poslao i sebe i "narikaču" u Sabor - napisala je u objavi na svom Facebook profilu.

image

Odgovor Danice Baričević

Screenshot/Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 14:55