StoryEditorOCM
Splitdramatična objava

Gradonačelnik Puljak: ‘Moj zamjenik Ivošević je napadnut ispred kuće, jedna je osoba nasrnula na njega, a druga snimala‘

Piše Frano Kiso
2. veljače 2024. - 22:14

Splitski gradonačelnik je u petak kasno navečer napisao dramatičnu objavu prema kojoj je dogradonačelnik Bojan Ivošević doživio nasilni incident od strane jednog izvođača radova.

- Dužan sam obavijestiti hrvatsku javnost o nasilnom incidentu prijetnje prema mojem zamjeniku Bojanu Ivoševiću kojeg su danas popodne dvije osobe presrele ispred njegove kuće, pri čemu je jedna osoba nasrnula na njega, a druga sve to snimala - prepričava Ivica Puljak i tvrdi da zna o kome je riječ.

- Osoba koja je nasrnula na zamjenika Ivoševića je izvođač nezakonitih radova u Glagoljaškoj ulici Ante Bešlić. Incident se dogodio pred svjedokom i odmah je prijavljen policiji - pojašnjava gradonačelnik te je pritom podsjetio na nedavne prijetnje upućene Ivoševiću:

- Budući da je mojem zamjeniku prije tri dana investitor osobno poručio da ne zna kome se zamjerio i da je gotov, a danas ga je izvođač nezakonitih radova osobno presreo ispred kuće, poruka je ozbiljna i alarmantna.

Puljak je za kraj rekao da su za sutra u 9 sati ujutro sazvali izvanrednu konferenciju za medije na kojoj će javnost upoznati s detaljima prijetnji s kojima se suočavaju.

Prijašnji sukob

Podsjetimo, prošli utorak se na parceli ispod tvrđave Gripe Bojan Ivošević sukobio s investitorom Igorom Kraljevićem koji je krenuo s čišćenjem terena, Došlo je do verbalnog prepucavanja, nakon čega je dogradonačelnika, Kraljevića i još jednu žensku osobu, susjedu spornog zemljišta privela policija.

Ivošević je nakon izlaska iz policijske postaje rekao da se na parceli pojavio temeljem prijave građana da će radnici tvrtke Bešlić ispilati stablo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 22:33