StoryEditorOCM
SplitNAVALI NARODE

Evo prilike: Zavod za zapošljavanje je objavio oglas za posao u splitskom vrtiću za ‘hit‘ radno mjesto evidentičara uplata roditelja u vrtiću ‘Marjan‘

1. studenog 2020. - 23:05
Splitski SDP se narugao gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari zbog toga što je blagoslovio zapošljavanje evidentičara, ali su ispali smiješni...Nikola Vilić/Cropix

Ako na današnji dan, u nedjelju i na blagdan Svih svetih, ne pratite burzu rada, sve zainteresirane ovim putem obavještavamo da je objavljen natječaj za radno mjesto koje je prije nekoliko dana steklo veliku popularnost. Riječ je o evidentičaru uplata roditelja.

Dječji vrtić "Marjan" za to radno mjesto na neodređeno zapošljava jednu osobu s probnim rokom u trajanju 60 dana. Natječaj vrijedi od sutra, 2. do 10. studenoga ove godine, a mogu se prijaviti svi kandidati sa srednjom stručnom spremom ekonomskog smjera.

Ovaj "retro" naziv radnog mjesta izazvao je veliki interes javnosti. Brojni su podrugljivo reagirali, ali u ekonomski teškoj i neizvjesnoj situaciji, vjerujemo da bi veliki broj naših sugrađana bio zadovoljan da uprazne to radno mjesto dječjem vrtiću.

Po objavi sugl...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:17