StoryEditorOCM
SplitPRILIKA ZA ŽIVOT

Darujte krv u Splitu i Podstrani do kraja godine, nećete požaliti. Prvih sto darivatelja očekuje ludilo poklon...

Piše Split SD
19. prosinca 2023. - 18:49

U predbožićno vrijeme Crveni križ Split i Zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Split pozivaju građane da se odazovu akciji darivanja krvi, a prvih sto darivatelja kao poklon dobit će Hajdukov kalendar za 2024. godinu.

Građani mogu darovati krv na Zavodu za transfuzijsku medicinu KBC-a Split na Firulama ponedjeljkom, utorkom i petkom od 7.30 do 15 sati, a srijedom i četvrtkom do 19 sati.

image
Vojko Bašić/Cropix

- Pozivamo građane da se odazovu akciji darivanja krvi na Zavodu za transfuzijsku medicinu na Firulama i tako u ovo blagdansko vrijeme poklone nekome priliku za život. Drago nam je da ćemo prvih sto darivatelja nagraditi Hajdukovim kalendarom, kao malim znakom pažnje.

image
Crveni Križ Split

Također, želimo zahvaliti svima koji su tijekom čitave godine bili na raspolaganju i odazvali se našim pozivima i apelima te im ovim putem svima čestitamo Božić i Novu godinu - kazala je Lara Barić iz službe Dobrovoljnog darivanja krvi splitskog Crvenog križa.

Osim akcije na Zavodu za transfuziju, splitski Crveni križ organizira još tri akcije darivanja krvi u ovoj godini, a prva je već u srijedu 20. prosinca od 12 do 16 sati u Župi Podstrana u crkvi Gospe od Zdravlja na adresi Cesta Sv. Martina 73 u Podstrani. Nakon Podstrane, akcija darivanja krvi organizira se u četvrtak 21. prosinca od 14 do 17 sati u Prirodoslovnoj školi u Splitu u kojoj će sudjelovati maturanti Prirodoslovne i Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju.

image
Vojko Bašić/Cropix

Završna akcija darivanja krvi u 2023, godini, održat će se u suradnji s DDK Lokve u prostorijama GK Lokve u subotu 23. prosinca od 9 do 13 sati.

Kao i na Zavodu za transfuzijsku medicinu, i na terenskim akcijama će prvih sto darivatelja dobiti na poklon Hajdukov kalendar za 2024. godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:18