StoryEditorOCM
SplitŠto je istina?

Crno na bijelo: pogledajte ovo, sad vam zaista ništa neće biti jasno što se uopće Ivoševiću dogodilo u Zagrebu!

Piše Božidar Lončar
20. prosinca 2023. - 19:03

Koja je prava istina i što se dogodilo u nedjelju nakon utakmice Dinama i Hajduka na Maksimiru? Prije nego što išta komentiraju u javnosti i samo radi ove teme sazivaju medijske konferencije i pri tome prozivaju Slobodnu Dalmaciju za jednostrano izvještavanje, gradonačelnik Ivica Puljak i njegov zamjenik Bojan Ivošević bi trebali dogovoriti što je istina i koja je potpuno točna verzija ovog događaja. 

►Tri ‘fotodokumenta‘ i konfuzne statuse pogledajte na kraju ovog teksta!

Kao novinara koji je pratio ovaj slučaj od kada se dogodio i objave na Facebooku Bojana Ivoševića i Antonija Kuzmanića, dobio odgovor PU zagrebačke i PU splitsko-dalmatinske te pokušao to doznati što se dogodilo, odlazak na današnju medijsku konferenciju je bilo pomalo zbunjujuće. Blago rečeno.

Puljak se želi prikazati kao torcidaš, a ne zna boju dresa Hajduka. A tek onaj Ivošević, glumi žrtvu BBB-a. Ha, ha i ha!

Nakon konferencije za medije i objave Ivice Puljka na Facebooku i Ivošević i on su se zapleli u vlastitim pričama što dobro pokazuje kolika je zbrka u Banovini. Prvo je Ivošević naveo da je napadnut automobil, odnosno, da su se neki momci zaletili prema automobilu. To je ponovio i u komentaru svog statusa.

A onda njegov šef, gradonačelnik Puljak, proziva "Slobodnu" za "relativizaciju" nasilja jer piše da je napadnut automobil?! Točnije, prenosili ono što je utvrdila PU Zagrebačka koji provode kriminalističko istraživanje.

Dok gradonačelnik proziva (večeras je objavio novi status), njegov zamjenik tvrdi da su nasrnuli na auto, a ne na njega!

Ovo su dva konfuzna i sasvim oprečna statusa i jedan FB komentar, sami prosudite... 

► 1.

image

Screenshot/Facebook: Bojan Ivošević

► 2.

image

Screenshot/Facebook: Bojan Ivošević

► 3.

image

Screenshot/Facebook: Ivica Puljak

A ako želite dobiti potpunu sliku cijelog događaja onda kliknite OVDJE, a svakako pročitajte i ovaj tekst: 

Tko je napadnut u Zagrebu, Volvo ili dogradonačelnici Splita? Hoće li u službenim izjavama spomenuti poznatog bjegunca?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 21:50