StoryEditorOCM
SplitGDJE JE ZAPELO?

Čelnik kotara Mejaši podbada Ivoševića oko početka izgradnje važnog objekta: Ne čekajmo da cijena prijeđe milijun eura

Piše Split SD
6. rujna 2023. - 14:34
Pješački prijelaz u Vukovarskoj ulici gdje bi se trebao graditi nathodnik za siguran prijelaz preko prometnice u blizini školeTom Dubravec/Cropix

Predsjednik kotara Mejaši Toni Piplica kritizirao je dogradonačelnika Bojana Ivoševića oko projekta pješačkog nathodnika u Vukovarskoj ulici. 

- Uvijek je lijepo kada netko drugi odradi većinu posla umjesto vas. Tako je od brojnih pripremljenih projekata koji su aktualnoj vlasti ostavljeni za realizaciju jedan od njih bio i pješački nathodnik u Vukovarskoj ulici.

Krajem 2021. godine u prvom sazivu aktualne gradske vlasti, projekt pješačkog nathodnika iniciran za vrijeme mandata Andre Krstulovića Opare izbačen je iz proračuna. Da se tada realizirao, izgradnja bi koštala oko 425 tisuća eura.

Konačnu realizaciju nathodnika najavio je dogradonačelnik Ivošević, no cijena je u međuvremenu skočila na 913 tisuća eura. Nova školska godina je počela, ali početak radova još uvijek čekamo.

Dotad apeliram na roditelje da maksimalno pripaze na svoju djecu prilikom odlaska u školu. Također bih apelirao na vladajuće da konačno krenu s izgradnjom jer im je za vrijeme mandata cijena nepotrebno porasla i ne treba opet čekati da prijeđe milijun eura. Vremena za presice u svrhu parlamentarnih izbora bit će dovoljno - napisao je Piplica. 

image
Facebook/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:05