StoryEditorOCM
Splitpuljak potvrdio

Bojan Ivošević ponovno fizički napadnut. Incident se dogodio usred dana, u samom centru grada

Piše n.c.
29. lipnja 2023. - 20:01

Dogradonačelnik Splita Bojan Ivošević je fizički napadnut - opet.

Naime, kako nam je potvrdila policija, u 18.30 sati, nedaleko od Zlatnih vrata, došlo je do verbalnog, a potom i tjelesnog nasrtaja na Puljkovog zamjenika. A evo kako je sam gradonačelnik to prokomentirao na Dnevniku Nove TV:

- Nažalost, to se dogodilo maloprije. Moj zamjenik je napadnut fizički. Mi, nažalost, svaki dan doživljavamo razne prijetnje radi uvođenja reda u gradu. Djelatnik jednog ugostiteljskog objekta ga je napao. Na sreću, zamjenik je bio dovoljno priseban da izbjegne udarac.

Pozvao je policiju koja je došla na očevid i nadam se da će se to razriješiti i da se takve stvari više nikad neće događati. Naš posao je težak sam po sebi i doživljavati prijetnje svaki dan, a sada i fizičke napade zaista je neprimjereno. To ne samo da nije ugodno, nego i svima nama izaziva stres, naročito zamjeniku u ovom slučaju. Apeliram na sve naše građane da se zaista suzdrže od takvih stvari. Ako imaju što reći ili kritizirati, neka to naprave, ali ovakvi napadi su zaista neprimjereni - poručio je gradonačelnik. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 13:16