StoryEditorOCM
Splitide to

Splićani dobivaju 94 parking mjesta; gradska tvrtka traži izvođača koji će sanirati veliku garažu, uskoro kreću radovi

Piše split sd
22. rujna 2024. - 16:44

Gradska tvrtka "Split parking", kao investitor projekta, objavila je otvoreni postupak javne nabave za izvođača radova na projektu "Sanacija i uređenje garaže Vrančićeva", a nakon što je dovršeno prethodno savjetovanje sa zainteresiranim subjektima.

– Rok za prijavu je do 9. listopada 2024. godine, a nakon odabira izvođača i potpisa ugovora kreću radovi. Procijenjena vrijednost radova iznosi 500.000 eura bez PDV-a, odnosno 625.000 eura, a rok izvođenja je šest mjeseci od potpisivanja ugovora i uvođenja odabranog izvođača u posao. 

Riječ je o novim parkirališnim kapacitetima, ukupno 94 mjesta, a nastavak je ovo ulaganja tvrtke "Split parking" u novu i postojeću infrastrukturu.

Peta je ovo po redu sanacija i uređenje, nakon što su već sanirane garaže Šimićeva, Pujanke 1, Zagorski put i Smiljanićeva, a izgrađene su dvije nove javne garaže – Lokve i Dobrilina – kazali su iz "Split parkinga". 

Natječajna dokumentacija za zainteresirane subjekte dostupna je na stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave RH (EOJN).

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2024 16:45