StoryEditorOCM
SplitNemoš ovce i novce

Nije Bliski istok, nego Split: pogledajte kakav je krater ostavio ‘Čistoćin‘ kamion nakon što je pokupio škovace

Piše Božidar Lončar
12. prosinca 2023. - 08:29

Novi i izglancani polupodzemni spremnici i razrovani, nesređeni asfalt na pločniku pun rupa i zakrpa. U Šižgorićevoj ulici koja se može podičiti s čak tri polupodzemna spremnika, što je pola od ukupnog broja spremnika na Lokvama, prilikom redovitog pražnjenja kontejnera je kamion izrovao komad pločnika.

Ovaj prizor koji više sliči na Bliskom istoku nego Splitu snimljen je jučer kod kućnog broja 16. Očito je da pločnici ne mogu izdržati veliki teret kamiona za odvoz, požalio nam se čitatelj koji nam je poslao fotografiju. 

image
Snimio čitatelj

Na Lokvama je postavljeno šest polupodzemnih spremnika. Tri se spremnika nalaze u Šižgorićevoj 6, 18 i 24. Ulica je podijeljena na dva bloka i otpad se odvozi ponedjeljkom, srijedom i petkom. Iz Čistoće su nam odgovorili kako je rupa na nogostupu već postojala koja se proširila zbog prevelike težine kamiona. Popravak će sanirati Čistoća zajedno s gradskim službama, odgovorili su nam.

Pored spremnika kojima će se ponositi gradska vlast u nadolazećoj kampanji, postoje komunalni problemi koji nisu riješeni godinama, ako ne i desetljećima. Bitno da su spremnici ili stupići novi. Lako ćemo za promet.

image
Snimio čitatelj
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 05:02