StoryEditorOCM
Split‘DRAGI PRIJATELJI‘

Kerum se opet uhvatio tipkovnice: ‘Puljak postavlja ćiriličnu ploču na Banovinu, a HDZ-ov Cvjetko mu je sve to omogućio‘

Piše split sd
25. listopada 2024. - 08:09

Kerum se opet oglasio na Facebooku, isprovocirao ga je Ivica Puljak na Dnevniku. U nastavku donosimo njegov Facebook status:

"Dragi prijatelji, gledam na TV Dnevniku "Puljak postavlja ćiriličnu ploču na Banovinu". Neću ulaziti u raspravu nego ću napisat ono što pišem već dugo, a čini mi se da narod još nije skužio.

Puljak je prije ostavke imao sedam gradskih vijećnika, bez obzira što je gradonačelnik nije imao mogućnosti donositi ovakve odluke jer nije imao većinu u gradskom vijeću. I što se dogodilo? Tadašnji šef HDZ-a, Vice Mihanović nalaže vijećnicima HDZ-a da daju ostavku.

- Javno sam upozoravao svih da ne daju ostavke. Nakon izbora Puljak brutalno pobjeđuje i ima većinu (15 vijećnika plus žeton) u Gradskom vijeću i može što hoće. U gradu Splitu vlada Puljkovo jednoumlje, koje mu je omogućio HDZ-ov Cvjetko. Dragi prijatelji, budite pametni i nemojte dozvoliti da jedan čovik odlučuje kako hoće"

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. listopad 2024 08:09