StoryEditorOCM
Splitnisu imali vremena?

Barbir podbo splitski SDP: Kako bi upravljali Gradom kad nisu u stanju ažurirati podatke na svojoj web stranici?

Piše split sd
12. lipnja 2024. - 09:16

Nezavisni gradski vijećnik i bivši član splitskog SDP-a Damir Barbir u novom statusu podbo je splitski SDP. 

- Predsjednik sam SDP-a Split! Bar tako stoji na njihovoj službenoj web stranici. Godinu dana nakon što sam napustio SDP i gotovo tri godine nakon što sam postao predsjednik SDP-a Split, na kojoj funkciji sam proveo tek godinu dana, ja sam još uvijek predsjednik splitske organizacije prema službenom web-u, a na što mi je pažnju skrenuo jedan njihov član. 

image

Službena stranica SDP-a

Sdp/Screenshot

Postavlja se jasno pitanje kako bi navedena skupina upravljala Gradom Splitom ili nekim većim kolektivom kada nije u stanju ažurirati podatke na jedinoj svojoj web stranici sve ove puste godine… 

S obzirom da su zauzeti konstantnim političkim progonom, terorom i difamacijom mene kao pojedinca kao i opstrukciji vlastite stranke u medijima za vrijeme izborne kampanje za parlamentarne izbore te konstantnom destrukcijom i rušenjem bilo kakvog razvoja Grada Splita, što se jasno vidi na njihovim glasanjima i aktivnostima u Gradskom vijeću Grada Splita, pretpostavljam da nisu imali vremena. 

A, možda i nisu toliko ambiciozni za preuzimanje Grada Splita. Možda bi se zadovoljili i ponekom gradskom firmom. Recimo Stano-upravom.  

Očekujem salvu uvreda u već provjerenom stilu ‘žeton, ukrao, izdajica,…’, ali ne brinite, navikao sam. Vodim se onom da nije bitno što se govori, nego tko govori - napisao je Barbir. 

image

Status Damira Barbira

Facebook/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 00:42