StoryEditorOCM
ObalaOD RESTORANA DO...

Najpoznatija dalmatinska televizijska kuharica odlučila se za veliki poslovni zaokret, doznajemo što se to novo ‘kuha‘

Piše Gordan Zubčić
29. rujna 2023. - 07:46

Mediteranska kuhinja oduvijek je imala svoje zasluženo mjesto na europskoj i globalnoj kulinarskoj karti, toliko značajno da ju je i UNESCO zaštitio stavljanjem na popis svjetske nematerijalne baštine.

Hrvatska obala Jadrana na toj "karti" ima posebno mjesto, posebice njezina amblematska mjesta poput Malog Stona, za mnoge ponajprije prepoznatljivog po školjkarstvu i školjkama. Među onima koji njeguju uzgoj kamenica i dagnji u blagotvornom okruženju Malostonskog zaljeva je i obitelj Kralj, čija je široj javnosti najprepoznatljivija članica Lidija Kralj, za mnoge možda i najpoznatija kuharica s malih ekrana tijekom posljednjih dvadesetak godina.

Upravo njezina obitelj, koja u Malom Stonu drži poznati restoran "Kapetanova kuća" i hotel znakovitog...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. studeni 2024 05:27