StoryEditorOCM
Obaladobro se nakrao

Filmska potjera po ulicama Trogira; policija u centru grada uočila osumnjičenog pljačkaša, a onda je krenula trka...

Piše SPLIT SD
1. srpnja 2024. - 18:04

S obzirom na zaprimljenu informaciju da je tijekom proteklih nekoliko dana na području Trogira i Segeta Donjeg evidentirano nekoliko provala uglavnom u ugostiteljske objekte iz kojih je otuđen novac, policijski službenici su u namjeri pronalaska počinitelja, intenzivirali obilaske centra grada u cilju pronalaska počinitelja i u subotu rano ujutro pronašli i uhitili muškarca koji je nakon istraživanja predan pritvorskom nadzorniku.

image
Denis Jerković/Ilustracija/Cropix/

Naime, u rano jutro 29. lipnja, oko 2:38 sati u Trogiru je provaljeno u predvorje smještajnog objekta i s recepcije je otuđen novac. Nakon provale policijski službenici su u centru grada uočili muškarca za kojeg je postojala sumnja da je počinitelj i koji je kada je uočio policijske službenike počeo bježati, međutim u svojoj namjeri nije uspio.

Policijski službenici su ga sustigli, spriječili u daljnjem bijegu i uhitili. Kako bi spriječili daljnji bijeg, preventivno su mu stavljena sredstva za vezivanje i doveden je u službene prostorije.

image
Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix/Ilustracija

- Nakon provedenog istraživanja utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 45-godišnji muškarac tijekom lipnja na području Segeta Donjeg i Trogira ostvario obilježja čak devet kaznenih djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe u pokušaju. Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku - otkrili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 18:05