StoryEditorOCM
ObalaLUDILO NA ZVIZDANU

Beskrajna kolona na ulazu u Split, zatvorena i ‘obilaznica‘: ‘Najavili su radove od 9 sati, a nas su blokirali već u 7‘

Piše Split SD
6. lipnja 2024. - 08:35

Nastavlja se kaos na Jadranskoj magistrali i svim lokalnim prometnicama koje iz smjera Omiša, preko Podstrane vode do Splita, ali i u suprotnom smjeru.

Kako doznajemo, kolnički trak za skretanje ulijevo iz smjera grada prema TTTS-u bit će zatvoren do subote, 8. lipnja.

No, Općina Podstrana u suradnji s prometnom policijom s jedne strane pokušava doskočiti tom problemu, ali s druge strane stvara dodatnu gužvu.

- Prometni redar (Mate) će nastaviti regulirati promet u jutarnjim satima i tijekom cijele turističke sezone, a s tim dijelom posla počinje čim završi školska godina i čim bobiji (srednjoškolci) budu spremni za rad.

"Hrvatske ceste", Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Županija splitsko-dalmatinska, znate li da Podstrana nije na kraju svita ona vam je tik do Splita! Bez obzira što nam treba sat-dva do prijestolnice Dalmacije - piše podstrana-portal.com.

Međutim, naš čitatelj javlja kako je stanje na području Strožanca jutros još kaotičnije, jer je već od 7 sati zatvorena Ulica Gradac koju mnogi mještani koriste kako bi koliko-toliko pokušali zaobići nepomičnu kolonu na Magistrali.

image

Kolona u Ulici Gradac koju mnogi mještani koriste kako bi koliko-toliko zaobišli gužve na Jadranskoj magistrali

Snimio čitatelj

- Rekli su da ce zaobilazna cesta biti zatvorena od 9 sati, a zatvorena je već od 7 sati... Užas je veci nego jučer! - navodi naš sugovornik, čije navode potvrđuje i vijest koju je objavila Općina Podstrana:

- Obavještavaju se stanovnici Ulice Gradac da će zbog prespajanja kanalizacijske i vodovodne mreže, te javne rasvjete, od srijede, 5. lipnja, do petka, 7. lipnja, na mjestu izvođenja radova kod kućnih brojeva od 46 do 50, dio ulice biti zatvoren svakog dana od 9 do 16 sati. Molimo mještane i vozače za strpljenje i razumijevanje.

Kakvo stanje vlada na terenu, pogledajte na fotografijama u nastavku:

image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Snimio čitatelj
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 12:20