StoryEditor

Iznajmljivači, vaš gost dobiva sve što mu treba!

Piše PROMO
21. travnja 2022. - 09:59

Znamo da u današnje vrijeme gost postaje sve zahtjevniji u smislu korištenja turističkih usluga, a televizija se smatra najvažnijom osnovnom ponudom u svakom smještaju i zato je dobro osigurati najveći izbor programa, kao i stabilan i brz internet kako bi se zadovoljile potrebe svih profila gostiju.

Total TV u svojoj ponudi za turistički sektor nudi mogućnost praćenja više od 150 satelitskih programa, od stranih, domaćih, sportskih, glazbenih, dječjih pa sve do programa za odrasle.

Total TV pokazao se kao najbolje rješenje za korisnika koji zna što želi i kojemu su kvaliteta slike i ponuda programa važni, a činjenica da je uslugu moguće koristiti i na najnedostupnijim mjestima dodatno olakšava donošenje odluke o kupnji.

Pomnom odabiru programskog sadržaja, kao i posebnim pogodnostima, posvećuje se puno vremena kako bi se zadovoljile potrebe i svakodnevnih korisnika i sezonskih iznajmljivača.

KOMPLETNO TV RJEŠENJE DONOSI VAM TOTAL TV – za apartmane, kuće za odmor, vile, kampove, hotele i ostale turističke smještajne jedinice.

Nudimo vam najbolja tehnička rješenja kreirana prema vašim potrebama, ali i prema potrebama vaših gostiju.

OSTVARITE PREDSEZONSKI POPUST odabirom usluge Apartman Total TV pozivom na broj 0800 6611 ili posjetite našu web-stranicu www.totaltv.hr

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2022 12:21