StoryEditorOCM
Zvijezde onlinemama ‘ipo‘

Svu je pažnju Hajdukovcu na rivi danas ukrala njegova mama, vidi se i zašto: ‘Pa neka se piše, ima i što...‘

Piše SCENA SD
30. ožujka 2024. - 17:47

Sunčani vikend i nadolazeći derbi privukli su rijeku Splićana, turista i navijača u srce Splita i suncem okupane bašte kafića na splitskoj rivi. A sunce je u centar grada namamilo i "najseksi mamu Bijelih"  - Renatu Lovrinčević Buljan, koja je zajedno sa svojom obitelji, upijala proljetne zrake sunca u jednom od kafića. Predana zdravom životu, Renata je umjesto kave, ispijala narančadu, što možete vidjeti na njezinom Instagram profilu OVDJE.

 Uz nju su bili njeni sinovi, Borna i Nardo, te suprug Petar. Renata, bivša misica koja se danas uspješno bavi fitnessom, zasjala je u haljini koja je isticala njezine atribute, dok je u isto vrijeme očaravala svojom predanošću obitelji.

Renata Lovrinčević Buljan, koja se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, nije samo lijepa vanjština. Prije nego što je osvojila titulu misice, radila je kao spasiteljica na plaži. Ta ista predanost i upornost doveli su je do audicije za Miss Universe Hrvatske, gdje je, bez ikakvih očekivanja, osvojila krunu. 

Danas, Renata je poznata kao uspješna fitness trenerica i inspiracija mnogima na društvenim mrežama. Njen besprijekoran izgled nije samo rezultat genetike, već predanog rada i vježbanja. Njezin suprug Petar, profesionalni vojnik, podržava je u svakom koraku, a nedavno se vratio kući s vojne misije na Kosovu.

Iako je često nazivaju "seksi mamom igrača Bijelih", Renati to ne smeta. "Pa, neka se piše, ima se što i pisati. To je mater koja radi, to je dijete koje trenira, to je otac koji sudjeluje u svakom dijelu našeg života", objasnila je Renata u IN magazinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:06