StoryEditorOCM
Zvijezde onlineČIPKANO I KOŽNO

Sofia Vergara u Miamiju na večeri sa slavnim nogometašom i njegovom suprugom: sve je privukla odabirom odjeće

Piše SCENA SD
23. siječnja 2024. - 14:51

Fotografi su snimili glumicu Sofiju Vergaru kako izlazi iz restorana u Miamiju gdje je večerala s nogometnom zvijezdom Lionelom Messijem, njegovom suprugom Antonellom Roccuzzo i još nekoliko nogometaša i prijatelja. Glumica je sve privukla odabirom odjeće: čipkasti korzet i kožna suknja. Bila je u crnim sandalama s visokim potpeticama i crnom torbicom.

image

Sofia Vergara 

Vem/miamipixx/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vem/miamipixx/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Na zabavi su bili i neki suigrači nogometaša, uključujući Luisa Suareza i njegovu suprugu Sofiju Balbi. Pridružili su im se veznjak momčadi Sergio Busquets i njegova supruga Elena Galera, kao i branič  Jordi Alba i njegova supruga Romarey Ventura.

Grupa je bila dobro raspoložena, a okupili su se i na grupnoj fotografiji ispred ulaza u restoran. Slavna glumica, koju ćemo uskoro moći gledati kao Griseldi, podijelila je nekoliko fotografija na svojim društvenim mrežama oduševljena večerom s dragim ljudima.

Sofia je nedavno govorila o tome da želi više vremena provoditi i New Yorku. "Tko ne voli New York?" rekla je nedavnoj u emisiji Jimmyja Fallona. "Ljudi, energija. Mislim da postoji i više opcija u pogledu muškaraca. Samac sam! Provest ću više vremena u New Yorku", dodala je. "To je također puno dobre hrane", uskočio je Fallon, a Sofia se složila: "Čak i kad idete na spojeve, uključena je dobra hrana. Bolje je, stvarno."

image

Sofia Vergara 

Vem/miamipixx/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vem/miamipixx/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 13:01