StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNENAD ŠARIĆ

Sanja Doležal i 12 godina nakon suprugove smrti rado priča o njihovoj ljubavi: ‘Sjetim ga se svaki dan...‘

Piše SCENA SD
4. svibnja 2023. - 08:06

Bivši bubnjar ‘Novih fosila‘, Nenad Šarić, preminuo je 2012. godine u 65. godini od posljedica moždanog udara, u Općoj bolnici u Karlovcu, piše Večernji list.

Posljednji ispraćaj na Mirogoju održan je na 50. rođendan njegove supruge, pjevačice i voditeljice Sanje Doležal. Par je u braku bio od 1993. godine, a zajedno su dobili sina Luku i kćer Leu.

Doležal se na svom Instagramu prisjetila jedne od najvažnijih osoba u svom životu te je objavom odala počast Nenadu koji je preminuo prije 11 godina.

- Neno, 10.10.1947.- 03.05.2012 - napisala je Sanja uz fotografiju supruga, a u komentarima su joj brojni ostavili poruke.  ‘Vrijeme leti, a stoji‘, ‘11 godina je već prošlo‘, ‘Zar već toliko?‘, pisali su.

Sanja je za medije javno progovorila o boli koju je pretrpjela, ali i o tome kako se nosi s gubitkom.

- Prvih godina nakon suprugove smrti teško mi je padao Božić. Sada više ne, jer vjerujem da bi naši voljeni željeli na našim licima vidjeti osmijeh. Nene se sjetim svaki dan, naravno, a najzahvalnija sam na ljubavi koju smo proživjeli i na djeci koju smo zajedno odgojili - rekla je u jednom intervjuu.

image

Nenad Šaric Brada, Sanja Doležal, Vladimir Kočić Zec

Damir Krajač/Cropix

Bivši bubnjar Novih fosila moždani udar doživio je u vikendici na Mrežnici. Tamo je ostao nakon proslave Praznika rada, a supruzi je htio pripremiti iznenađenje za rođendan,  Sanja je nakon njegove smrti često boravila u Donjem Zvečaju, a ta kuća joj je postala i stalni dom, gdje se rado bavi svojim novim hobijem - obrađuje svoj vrt.

– U mom je malom mjestu slatki dućan, restoran i kafić i to je to. Automobil mi ne treba i imam pet minuta hoda uz brdo do trgovine, ali zapravo mi ni trgovina ne treba jer radim svoj kruh, u škrinji imam domaće meso i zapravo kad prošećem selom obavim šoping.  Sada u vrtu imam raštike, zasadila sam i salatu i matovilac, svašta se nađe u mom vrtu, ispričala je Sanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 22:08