StoryEditorOCM
Zvijezde onlineDonna D‘Errico

Plavuša iz ‘Baywatcha‘ ogorčena je: ‘Žene pune mržnje zauzete su ponovnim prijavljivanjem mojih fotografija‘

Piše SCENA SD
27. veljače 2024. - 07:19
Donna D‘ErricoGilbertflores@broadimage/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Gilbertflores@broadimage/mega/the Mega Agency/profimedia

Već neko vrijeme nema je u filmovima, ali 90-ih je zbog Donne D‘Errico mnogima srce brže kucalo. Dospjela je na naslovnice diljem svijeta u rujnu 1995. godine, kada je pozirala za Playboy kao playmate mjeseca. Zatim je tri sezone glumila u "Baywatchu", gdje je bila Donna Marco. Danas, međutim, Donna uglavnom zarađuje od senzualnih i polugolih slika, koje dijeli sa svojih gotovo tri milijuna pratitelja. Sada je aktivna i na OnlyFansu.

image

Donna D‘Errico

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Njezine najnovije slike, međutim, nestale su jednako brzo kao što su se pojavile. Instagram ih je označio kao "uvredljive" i uklonio snimke. A Donna D‘Errico se tome očito ne može smijati. "Žene pune mržnje zauzete su ponovnim prijavljivanjem mojih fotografija", napisala je manekenka i sugerirala da su za to odgovorne druge žene. "Količina mržnje i ljubomore koju žene imaju zapravo je urnebesna."

Donna D‘Errico čak tvrdi da instagram sada ‘skriva‘ njezin profil. Njezin profil je još uvijek na mreži, ali prema njezinim riječima, više se ne pojavljuje tijekom pretraživanja. "Opet sam u sjeni jer grupa žena punih mržnje prijavljuje sve što objavim. Čak i fotografije i videozapise u kojima sam potpuno prekrivena odjećom, moram izbrisati, dok je Instagram pun golotinje. Maltretiranje, mržnja i ljubomora potpuno izmiču kontroli."

image

Donna D‘Errico

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 02:23