StoryEditorOCM
Zvijezde onlineko‘ jaje jajetu

Nije krio oduševljenje; I finski predstavnik na Eurosongu komentirao sinoćnji urnebesni Farisov nastup

Piše SCENA SD
25. ožujka 2024. - 15:01

U sinoćnjem izdanju showa "Tvoje lice zvuči poznato", gledatelji su bili svjedoci spektakularne transformacije kada je Faris Pinjo utjeloviti prošlogodišnjeg finski eurovizijskog predstavnika, karizmatičnog Kaariju. Mnogi su komentirali kako nisu mogli pronaći razliku između Farisa i Kaarije, počev od glasa, stasa, pa sve do energije. 

U četvrtoj emisiji ovog popularnog televizijskog showa, Faris je izveo Kaarijinu pjesmu "Cha Cha Cha", kojom je na Eurosongu osvojio drugo mjesto. Uz prepoznatljivu zelenu opravicu s napuhanim rukavima, Faris je vjerno replicirao Kaarijin spektakularni nastup, zadivivši publiku svojom interpretacijom, prenosi showbuzz

Nakon Farisove transformacije, oglasio se i sam Kaarija putem društvenih mreža, reagirajući na ovaj neobičan hommage. Vizažistica Marina Mamić, koja je zaslužna za vještu transformaciju, podijelila je na Instagramu poruku koju je primila od finskog glazbenika.

"Ljudi, Kaarija je reagirao na transformaciju", napisala je Marina, pridodavši sliku prepiske s Kaarijom. "Jako kul", odgovorio je Kaarija, izražavajući svoje oduševljenje. Marina je zahvalila Kaariji i pohvalila ga, na što joj je Kaarija srdačno uzvratio zahvalom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:01