StoryEditorOCM
Zvijezde onlineČESTITAMO

Nakon samo četiri dana veze odlučili su stati pred oltar i vjenčati se u tajnosti, a sada slave 37 godina braka

Piše SCENA SD
12. listopada 2023. - 17:43

Priče o istinskoj ljubavi i dugogodišnjem braku u današnje vrijeme su prava rijetkost. Sve je manje one prave i vječne ljubavi, a svaki treći brak u Hrvatskoj završi razvodom.

Glumački par Anja Šovagović-Despot i Dragan Despot  jedan su od rijetkih parova, pogotovo na glumačkoj sceni, koji su desetljećiva već zajedno, a sada su proslavili i 37. godišnjicu braka. Anja se povodom toga oglasila na društvenim mrežama:

‘Fakat, dobri smo!‘, opisala je glumica fotografiju sa svojim suprugom koja je nastala prije nekoliko dana na zagrebačkoj premijeri filma ‘Bosanski lonac‘.

Anja i Dragan su se upoznali za vrijeme Dubrovačkih ljetnih igara u Dubrovniku 1978. godinu. Anja je imala samo 15 godina, a Dragan 22 kada su se prvi put ugledali. Nekoliko godina nakon toga život ih je ponovno spojio i to u Dubrovniku. Par je nakon samo četiri dana veze odlučio stati pred oltar i vjenčati se u tajnosti.

Anjin otac, legendarni glumac Fabijan Šovagović, nije bio oduševljen što je suprug njegove kćerke glumac po zanimanju. Ipak, svog zeta je, priznaje glumica, obožavao.

image

Anja Šovagović-Despot i Dragan Despot

Darko Tomas/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:16