StoryEditorOCM
Zvijezde onlineU ČEMU JE PROBLEM

Marija Šerifović objavila video, pa odgovorila na komentare: ‘Pa, vi ste stvarno nevjerojatni. Objasnit ću vam...‘

Piše SCENA SD
25. siječnja 2024. - 16:59

Nova objava Marije Šerifović na društvenim mrežama izazvala je brojne komentare. Pjevačica je snimila kako pleše sa sinom uz zvukove pjesme "I Want to Know What Love Is". Beba je bila u nosiljci, a baš to je pokrenulo lavinu komentara.

"Maro, samo stišaj glazbu, preglasno je za bebu", "Ovako samo štetiš bebinoj kralježnici, nije nimalo ugodno", "Kad vidim ove klokanice navečer... Užas, treba ih zabraniti", samo su neki od  savjeta koji su pratitelji odmah napisali. 

"Pa, vi ste stvarno nevjerojatni. Objasnit ću vam jer sam sada nervozna! BabyBjorn Mini je napravljen za bebe od 0 do 12 mjeseci i između 3 i 11 kg. Takođe najmanje moraju imati 53 cm. Svakako hvala na savjetima, jedino bi vas možda naučila kako se zaista dobronamjeran savjet piše ali za to trenutno NEMAM živaca. Što se glazbe tiče, ja mog učim što je lijepa glazba od rođenja i jedino uz nju i spava kako treba. Ne brinite mjerimo i decibele. Ustvari, da skratim, gledajte vaša posla. Ustvari - sikter! Za ostale, razumije se ljubav", odgovorila im je pjevačica.

Ipak, bilo je i onih koji su shvatili da su pratitelji pretjerali, pa je tako jedna  žena napisala: "Naš narod više od svega voli učiti druge kako se beba njeguje, kako se odgoja, toga nam ne fali".

image

Marija Šerifović

Screenshot marija serifovic
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 07:17