StoryEditorOCM
Zvijezde onlineRUŽIČASTO

Manekenka Chrissy Teigen i John Legend pohvalili su se na društvenim mrežama lijepim odmorom: ‘Provela noć kod Kena‘

Piše SCENA SD
8. srpnja 2023. - 08:10

Američka manekenka Chrissy Teigen (37) i pjevač John Legend (44) isprobali su sa svojom djecom kako je to živjeti kao Barbie i Ken. Naime, obitelj je boravila u "Barbie‘s Malibu Dreamhouse". "Provela noć kod Kena", napisala je Teigen na Instagramu ovih dana. Također je objavila fotografije i videozapise svog boravka u ružičastoj luksuznoj vili u Malibuu u Kaliforniji, koja je potpuno namještena u Barbie stilu.

Na fotografijama kći Luna (7) sjedi na ružičastom jastuku pored bazena, sin Miles (5) i njegov otac  su na velikom plastičnom konju, a na glavama su im kaubojski šeširi. Teigen pozira na visokim petama i sa žutim koturaljkama. Ružičasto oslikana privatna vila s pogledom na more može se unajmiti na kratko vrijeme putem platforme Airbnb, a napravljena je kako bi promovirala nadolazeći film.

U filmu "Barbie" glume Margot Robbie i Ryan Gosling kao Barbie i Ken. Teigen i Legend su objavili rođenje četvrtog djeteta prije nekoliko dana. Sin Wren Alexander Stephens rođen je sredinom lipnja od surogat majke. U siječnju je Teigen rodila kćer Esti Maxine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 15:21