StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNEOČEKIVAN ISHOD

Karleuša glazbu Aleksandre Prijović popljuvala i nazvala trashom, a sad su se srele u restoranu; Svi su zanijemili!

Piše SCENA SD
21. prosinca 2023. - 10:30

Rat između pojedinih estradnih zvijezda nije rijetkost, a nekako vrlo često u centru takvih zna se naći pjevačica Jelena Karleuša, poznata po tome da je bez dlake na jeziku. Međutim, ponekad ti sukobi budu medijski prenapuhani a čini se da je takav slučaj bio i sa Karleušinom i Prijovićkinom ‘svađom‘.

Naime, prije nekoliko mjeseci, Jelena Karleuša nazvala je glazbu Aleksandre Prijović ‘trash‘, zbog čega su je napali brojni Prijini obožavatelji na društvenim mrežama. Sada su se dvije pjevačice susrele oči u oči u jednom poznatom beogradskom restoranu, piše Story.

image

PRIVATNI ALBUM, MREŽE KARLEUŠA

Najprije nisu vidjele jedna drugu, a kad je Aleksandra krenula iz restorana, ugledala je Karleušu. Svi prisutni su očekivali dramu ili neugodan susret, a dogodila se potpuno neočekivana situacija. Naime, Prijović je kulturno prišla Jeleni i pozdravila je.

Oglasila i sama JK i otkrila o čemu je pričala s mlađom kolegicom. ‘Prija je izuzezetno PRIJAtna žena koja mi je prišla s puno poštovanja, pohvalila moju djecu kao lijepo odgojenu i neodoljivo me podsjetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac, koje su isto tako megafine u komunikaciji sa mnom. Što reći, osim da me vole te blage žene (ne znam što vide u meni divljoj). I da me tim ‘mac mac‘ pristupom potpuno razoružaju.

image

Zagreb, 101023.
Hotel Esplanade.
Pjevacica Aleksandra Prijovic.
Foto: Tomislav Kristo/CROPIX

Tomislav Kristo/Cropix

Da sam muško, vrtjela bi me oko prsta, kupila bih im po Birkin, ovako imaju svu moju podršku‘, napisala je Karleuša na Instagramu.

‘Bio je tamo i njen suprug. Impresioniralo me koliko je neposredna i draga i kako nije zatrovana onim što su društvene mreže napravile od našeg odnosa., dodala je.

-Izgladile smo naš odnos. Jako me iznenadila, skromna je i lijepo odgojena, objavio je Story.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:57