StoryEditorOCM
Zvijezde onlineEMMA WATSON

Hollywoodska zvijezda proslavila 34. rođendan, na društvenim mrežama podijelila fotografiju u toplesu

Piše SCENA SD
17. travnja 2024. - 07:31

Emma Watson (34), Hermione Granger iz sage o Harryju Potteru, proslavila je 34. rođendan sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama s posebnim fotografijama. Hollywoodska glumica podijelila je dva zapanjujuća crno-bijela kadra.

Prva fotografija je krupni plan Emme Watson. Glumica sanjivo gleda u stranu, noseći mokru majicu. Kapi vode kotrljaju se s njezina tijela... Međutim, vodene kuglice reflektiraju svjetlost i daju kadru poseban sjaj. To je slika koja naglašava prirodnost Britanke i istovremeno ističe njezinu bezvremensku ljepotu kroz minimalan make-up.

Ali iznenađenje je skriveno na drugoj slici. Ovdje se Emma Watson predstavlja senzualno i sanjivo, u - toplesu! Rijedak prizor, s obzirom na to da se glumica obično skriva od javnosti. Ali u ovom trenutku, čini se da se oslobodila bilo kakve suzdržanosti i slavi svoju slobodu, sjedeći sa strane i noseći samo traperice. Nakit sjaji na njezinim zapešćima, prstima, ušima i vratu.

U komentarima ne stižu samo čestitke za rođendan za glumicu nego i komplimenti. Jedan je korisnik napisao: "Zapanjujuće", drugi je dodao: "Emma Watson zauvijek će ostati najljepša žena na svijetu", "Hvala vam što ste takva inspiracija", piše treća osoba. Emma Watson trebala bi biti sretna zbog toliko komplimenata na svoj poseban dan!

image

Emma Watson 2021. u Londonu

Justin Tallis/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 07:33