StoryEditorOCM
Zvijezde onlinestigla prinova

Domagoj Duvnjak postao otac po treći put; Poznat je i spol, a dijete nosi jedno simbolično, jako ime

Piše SCENA SD
13. ožujka 2024. - 14:14

Vijest o trećem djetetu hrvatskog rukometaša Domagoja Duvnjaka postala je poznata javnosti. Njegova partnerica Lucija donijela je na svijet kćer Anu Maris, a radosnu vijest podijelio je sam sportaš putem svog Instagram profila.

Na fotografiji ruku, Duvnjak je napisao: ‘11.03.2024. Ana Maris‘, obavještavajući svoje obožavatelje o dolasku najnovijeg člana obitelji. Čestitke su počele pristizati u komentarima, dok je ime djevojčice privuklo posebnu pozornost.

Ime Ana nosi simboliku "milosti", dok Maris dolazi s mora ili označava "živjeti na moru". Ovo simbolično značenje sigurno će obilježiti život male Ane Maris.

Za Domagoja Duvnjaka i Luciju, ova radost dolazi kao još jedno svjetlo u njihovu zajedničku priču. Đakovčanin je prije nekoliko godina, kao 21-godišnjak, napustio Hrvatsku i krenuo putem uspjeha u njemački HSV Hamburg. Pratila ga je Lucija Žulj, socijalna radnica i njegova dugogodišnja partnerica.

Duvnjak je jednom prilikom istaknuo: ‘Oduvijek sam zaljubljen u Luciju. Prije nego što smo počeli vezu, bili smo prijatelji, a ljubav je došla spontano.‘ Njihov je odnos izgradio se na temeljima ljubavi, dobrote i iskrenosti, prenosi sportlife

Par se vjenčao u tajnosti u listopadu 2019. godine, a sada su roditelji troje prekrasnje djece: sinova Šime i Jure te kćeri Ane Maris, koja donosi novu dimenziju njihovom životu.

Duvnjak trenutno igra za njemački THW Kiel, a unatoč natjecateljskim obvezama, ne zaboravlja cijeniti obiteljske trenutke koji su temelj njegove sreće i ispunjenosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:05