StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePRIZNAO GREŠKU

Baby Lasagna objavio video isprike, pokajao se: ‘Zbog neobazrivosti i impulzivnosti sam uvrijedio mnogo Balkanaca‘

Piše SCENA SD
1. travnja 2024. - 16:27

Na dan Uskrsa, Baby Lasagna je putem društvenih mreža objavio video svoje blagdanske večere i u njemu umjesto "mladog luka" rekao "poriluk", što su mu ukazali brojni pratitelji. Danas je snimio šaljivi video isprike.

‘Pozdrav svima, ovaj video je dugoočekivan. Mislim da je došlo vrijeme da se oglasim o problemu... Mislio sam da će to nestati samo od sebe, ali čini se da se samo pojačava... Dakle, jučer, zbog neopreznosti i impulzivnosti, povrijedio sam mnogo ljudi s Balkana‘, započeo je Lasagna i nastavio: ‘Dok sam snimao video za TikTok, od mladog luka sam pomislio da je poriluk. Želim iskoristiti ovu priliku da se ispričam svima koje sam povrijedio svojim neznanjem o povrću. Pokušat ću, trudit ću se, da budem bolji‘, dovršio je Lasagna svoj šaljivi video, piše Story.

Podsjetimo, Lasagna već tjednima drži prvo mjesto na kladionicama za Euroviziju. Prije nekoliko dana doznalo se da će nastupati sedmi po redu u prvoj polufinalnoj večeri, a mi smo ga upitali kako teku pripreme. ‘Radimo isto, samo veće. Ako je, na primjer, do sada bilo 5 kilograma vatre, sada će biti 50, ako smo plesali, sada ćemo plesati još više. Radili smo na svakom aspektu, od koreografije do kostima, pirotehnike, efekata, animacije… Sve je poboljšano i puno više pažnje smo svemu pridodali‘, otkrio nam je pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 01:56