stdClass Object ( [id] => 1270042 [title] => Voditeljica iz Amerike najavila show: Ovogodišnji farmeri su zavodnici, ‘prefriganci‘... Jedva čekam da ih upoznate [alias] => voditeljica-iz-amerike-najavila-show-ovogodisnji-farmeri-su-zavodnici-prefriganci-jedva-cekam-da-ih-upoznate [catid] => 481 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Od utorka 14. ožujka, na RTL-u počinje jubilarna, 15. sezona najdugovječnijeg i najcitiranijeg reality showa na hrvatskom televizijskom nebu "Ljubav je na selu". Novih 11 zanimljivih, ali i usamljenih farmera predstavit će se gledateljima, otvoriti vrata svog doma i ispričati svoje životne priče u nadi da će pred kamerama pronaći ljubav svog života, osobu s kojom će dijeliti i dobro i zlo. A kroz njihovu ljubavnu avanturu i zabavne događaje na imanjima gledatelje će ponovno voditi RTL-ova voditeljica Anita Martinović, koja s ponosom najavljuje ovaj jubilej.

Proširivanje horizonata u SAD-u

- U jubilarnoj, 15. sezoni putujemo u razne krajeve Hrvatske, gdje nas očekuju zanimljivi i neobični farmeri. Bit će uzbudljivo, kao i uvijek, neće izostati ljubavnih zavrzlama, a ove sezone zbog razočaranih srdaca morali smo uvesti i neka nova "pravila", iako u ljubavi je jedino pravilo da pravila nema. Neću previše otkrivati, sve će to gledatelji imati prilike vidjeti od 14. ožujka - dodaje Anita, koja uživa snimajući omiljenu emisiju, a lista lijepih uspomena sa seta preduga je da bi izdvojila samo jednu.

---

image
RTL
---

- Uživam u ovome poslu, baš se često zapitam kako je sreća baš mene tako pogodila! Najviše, naravno, volim kad se na kraju sezone okupimo te vidim sva ta ozarena i zaljubljena lica parova koji su se pronašli. Teško mi je izdvojiti najljepšu uspomenu, jer sam proputovala stvarno velik dio Hrvatske, mjesta na kojima ranije nisam bila, svugdje sam lijepo dočekana, neki se potrude te pripreme i pravu gozbu pa dovedu i tamburaše. To je samo dokaz koliko im je čitavo to sudjelovanje i potraga za ljubavi važna - prisjeća se Anita koja je u tri sezone, koliko ih je dosad vodila, upoznala pregršt osebujnih farmera i kandidata, a iako nema ‘‘miljenika‘‘, uvijek je, ističe, posebno slaba na emotivce.

- Moji bivši farmeri su meni svi jako dragi. Naravno, oni koji se toliko bore i daju za ljubav tijekom čitave sezone, a na kraju u tome, nažalost, ne uspiju, uvijek mi nekako najviše prirastu srcu. Pa kome ne bi? - kaže Anita te obećava da je i uz nove farmere zabava garantirana.

---

image
PRIVATNI ALBUM
---

- Ovogodišnji farmeri su otkačeni, smiješni, osebujni, neki su ozbiljni emotivci, neki zavodnici, zabavljači, veseljaci, šarmeri, "prefriganci"... Ma mogla bih tako do prekosutra nabrajati sve njihove osobine. Jedva čekam da upoznate naše mušketire – govori.

Trideset devetogodišnja voditeljica, inače diplomirana modna dizajnerica porijeklom iz Gundinaca u Slavoniji, velika je ljubiteljica putovanja pa je tako i ovaj godišnji odmor iskoristila za novu avanturu, i to preko "velike bare". Naime, Anita trenutno uživa u SAD-u, gdje je posjetila New York i Los Angeles koji su je, kako kaže, potpuno oduševili.

- U SAD-u sam na odmoru i proširivanju horizonata. Imam prijatelje ondje pa je to ujedno bila i sjajna prilika da ih posjetim te vidim iz prve ruke kako se tamo živi - ističe.

---

image
RTL
---

Skuter, bicikl, traktor... i – bager

Anita se, baš kao i tijekom prethodnih sezona, na snimanju jubilarne sezone "Ljubav je na selu" odlično zabavila. Svaki dan na setu prava je avantura i uvijek se dogodi nešto neočekivano što izazove smijeh ili još više popravi ionako veselu atmosferu, a u kadar im se tijekom snimanja nerijetko ušetaju i brojni četveronožni gosti.

- Na finalnom izbacivanju kod jednog ovogodišnjeg farmera na farmi su se slučajno našla tri mačića koje su prigrlili i zadržali. Jedan od njih se toliko pripitomio i razmazio da mu ništa nisu značile ni kamere ni gužva ni cijela ta drama ispadanja. Mačića sam primila u ruke, a on je zaspao. Snimanje je taman počinjalo, pa smo se svi složili da nema smisla buditi ga, već smo odradili snimanje s usnulim mačetom na mojim rukama. Šta da vam kažem, na selu je puno toga idilično - prisjeća se voditeljica.

---

image
PRIVATNI ALBUM
---

U gostima kod brojnih farmera Anita, inače velika avanturistica i ljubiteljica adrenalina, odvažila se i na vožnju brojnih, ponekad neobičnih prijevoznih sredstava. Bili su tu dosad skuter, bicikl, traktor, kombi, kočija, a ove je sezone premijerno dodala i – bager!

- S obzirom na to da je jedan od naših farmera bagerist, naravno da sam iskoristila priliku na njegovom imanju i nagovorila ga da me nauči upravljati njime. Tako da sam na svoju listu dodala još jedno vozilo. Voljela bih u sljedećoj sezoni naučiti voziti nekakav čamac ili ribarski brod, jer mi je jedino to još ostalo, pa tako pozivam ovom prilikom otočane i ljude s mora da se obavezno prijave - smije se Anita.

Cijela ekipa koja stoji iza omiljenog showa sa snimanja uvijek ponese bezbroj uspomena i seoskih dogodovština. Iza njih su deseci tisuća kilometara te posjeti velikim gradovima, ali i seocima koje je ponekad teško pronaći na karti. No, gdje god da dođu odlično se zabavljaju, a farmeri se pokažu kao vrhunski domaćini.

---

image
/Cropix
---

- Već smo se naviknuli na fešte s našim farmerima nakon snimajućih dana, pogotovo na početku sezone, dok još ne počnu dramatični zapleti. Nerijetko tu budu tamburaši, odlična atmosfera, a na stolu najrazličitije i najmirisnije domaće delicije. Moja velika slabost su tartufi, pa tako moji posjeti Istri nikad nisu mogli proći bez njih - kaže Anita.

Alka na biciklu i zamalo ‘u sridu‘

A osim dobre zabave, zahvaljujući showu "Ljubav je na selu", gledatelji svake sezone dobiju priliku upoznati i hrvatske prirodne, kulturne i gastronomske posebnosti, različite seoske poslove, tradicionalne glazbene instrumente i poznate manifestacije određenog kraja. Tako će biti i u ovoj sezoni, a i sama Anita dobila je priliku okušati se u jednoj od njih, no na malo drukčiji način.

- Na snimanje u Sinj stigli smo baš u vrijeme pripreme Alke. Upoznala sam poznate alkarske obitelji koje se natječu i osvajaju je već godinama. I dok smo tako s njima sjedili i prepričavali crtice iz života, uočila sam da imaju alkarsko koplje za koje sam doznala da je staro čak tristo godina! S obzirom na to da konja nemam, iskoristili smo priliku i dostupno prijevozno sredstvo pa sam tako odvezla Alku na svom žutom biciklu. I skoro pogodila "u sridu" - ponosno ističe.

---

image
RTL
---

A iako dani na setu prolaze u veselju, smijehu i sreći zbog ljubavi farmera i kandidatkinja koja im se često zna roditi pred očima, postoje i oni manje lijepi i emotivni trenuci koji na oči izmame i pokoju iskrenu suzu.

- Usred ljeta, u žiži sezone, uputili smo se na imanje jednog farmera, no zakasnili smo na trajekt i zbog velikih gužvi putovali puno dulje od planiranog. Vrhunac cijelog tog našeg puta, koji se na kraju protegnuo na čak dva dana, bio je taj da sam prešla tolike kilometre samo kako bih farmeru u oči rekla da mu nitko nije pisao, odnosno da mu ne nosim ni jedno pismo te da bih mu pružila riječi utjehe - govori tužno Anita, koja ima poruku za sve buduće farmere: "Otvorite svoje srce i nemojte biti sitničavi i prezahtjevni. Ljubav je jednostavna ili bi barem takva trebala biti i svima nam se može dogoditi kad je najmanje očekujemo. A sve one male detalje s kojima možda na prvu niste zadovoljni, rješavat ćete usput kroz život udvoje!‘"

Kakva je sve iznenađenja gledateljima Anita pripremila u jubilarnoj, 15. sezoni "Ljubav je na selu" i hoće li se nekim novim farmerima osmjehnuti ljubav, gledatelji će doznati vrlo skoro.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => ‘LJUBAV JE NA SELU‘ [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [extra_fields_search] => ‘LJUBAV JE NA SELU‘ 2 0 7330 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-02-27 08:56:49 [created_by] => 3175 [created_by_alias] => SCENA SD [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-03-04 20:13:10 [modified_by] => 3175 [publish_up] => 2023-03-04 20:11:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 122 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 481 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti sa tv ekrana. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, scena, estrada, zvijezde, šuška se, tv [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => TV&Reality [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Voditeljica iz Amerike najavila show: Ovogodišnji farmeri su zavodnici, 'prefriganci'... Jedva čekam da ih upoznate [metakey] => RTL, ljubav je na selu, anita martinović [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/02\/27\/24438366.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/27\/24404485.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/27\/24404480.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/27\/24404479.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/27\/24404484.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/27\/24404478.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/27\/24404483.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/27\/24404481.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/27\/24404482.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/27\/24404696.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/27\/24404697.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["RTL\/Privatni album","\/Cropix","RTL","RTL","\/Cropix","RTL","PRIVATNI ALBUM","PRIVATNI ALBUM","PRIVATNI ALBUM","RTL","RTL"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1008","hd_24438366_1920.jpg":"1920x1080","k_24438366_1280.jpg":"1280x1280","k_24438366_1024.jpg":"1024x1024","k_24438366_640.jpg":"640x640","k_24438366_480.jpg":"480x480","k_24438366_340.jpg":"340x340","k_24438366_220.jpg":"220x220","o_24438366_1280.jpg":"1280x672","o_24438366_1024.jpg":"1024x537","o_24438366_640.jpg":"640x336","o_24438366_480.jpg":"480x252","o_24438366_340.jpg":"340x178","o_24438366_220.jpg":"220x115","h_24438366_1280.jpg":"1280x854","h_24438366_1024.jpg":"1024x683","h_24438366_640.jpg":"640x427","h_24438366_480.jpg":"480x320","h_24438366_340.jpg":"340x227","h_24438366_220.jpg":"220x147","pp_24438366_1280.jpg":"1280x1628","pp_24438366_1024.jpg":"1024x1303","pp_24438366_640.jpg":"640x814","pp_24438366_480.jpg":"480x611","pp_24438366_340.jpg":"340x432","pp_24438366_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2879","hd_24404485_1920.jpg":"1920x1080","k_24404485_1280.jpg":"1280x1280","k_24404485_1024.jpg":"1024x1024","k_24404485_640.jpg":"640x640","k_24404485_480.jpg":"480x480","k_24404485_340.jpg":"340x340","k_24404485_220.jpg":"220x220","o_24404485_1280.jpg":"1280x1919","o_24404485_1024.jpg":"1024x1535","o_24404485_640.jpg":"640x959","o_24404485_480.jpg":"480x719","o_24404485_340.jpg":"340x509","o_24404485_220.jpg":"220x329","h_24404485_1280.jpg":"1280x854","h_24404485_1024.jpg":"1024x683","h_24404485_640.jpg":"640x427","h_24404485_480.jpg":"480x320","h_24404485_340.jpg":"340x227","h_24404485_220.jpg":"220x147","pp_24404485_1280.jpg":"1280x1628","pp_24404485_1024.jpg":"1024x1303","pp_24404485_640.jpg":"640x814","pp_24404485_480.jpg":"480x611","pp_24404485_340.jpg":"340x432","pp_24404485_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1368x1824","hd_24404480_1920.jpg":"1920x1080","k_24404480_1280.jpg":"1280x1280","k_24404480_1024.jpg":"1024x1024","k_24404480_640.jpg":"640x640","k_24404480_480.jpg":"480x480","k_24404480_340.jpg":"340x340","k_24404480_220.jpg":"220x220","o_24404480_1280.jpg":"1280x1706","o_24404480_1024.jpg":"1024x1365","o_24404480_640.jpg":"640x853","o_24404480_480.jpg":"480x640","o_24404480_340.jpg":"340x453","o_24404480_220.jpg":"220x293","h_24404480_1280.jpg":"1280x854","h_24404480_1024.jpg":"1024x683","h_24404480_640.jpg":"640x427","h_24404480_480.jpg":"480x320","h_24404480_340.jpg":"340x227","h_24404480_220.jpg":"220x147","pp_24404480_1280.jpg":"1280x1628","pp_24404480_1024.jpg":"1024x1303","pp_24404480_640.jpg":"640x814","pp_24404480_480.jpg":"480x611","pp_24404480_340.jpg":"340x432","pp_24404480_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1368x1824","hd_24404479_1920.jpg":"1920x1080","k_24404479_1280.jpg":"1280x1280","k_24404479_1024.jpg":"1024x1024","k_24404479_640.jpg":"640x640","k_24404479_480.jpg":"480x480","k_24404479_340.jpg":"340x340","k_24404479_220.jpg":"220x220","o_24404479_1280.jpg":"1280x1706","o_24404479_1024.jpg":"1024x1365","o_24404479_640.jpg":"640x853","o_24404479_480.jpg":"480x640","o_24404479_340.jpg":"340x453","o_24404479_220.jpg":"220x293","h_24404479_1280.jpg":"1280x854","h_24404479_1024.jpg":"1024x683","h_24404479_640.jpg":"640x427","h_24404479_480.jpg":"480x320","h_24404479_340.jpg":"340x227","h_24404479_220.jpg":"220x147","pp_24404479_1280.jpg":"1280x1628","pp_24404479_1024.jpg":"1024x1303","pp_24404479_640.jpg":"640x814","pp_24404479_480.jpg":"480x611","pp_24404479_340.jpg":"340x432","pp_24404479_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2879","hd_24404484_1920.jpg":"1920x1080","k_24404484_1280.jpg":"1280x1280","k_24404484_1024.jpg":"1024x1024","k_24404484_640.jpg":"640x640","k_24404484_480.jpg":"480x480","k_24404484_340.jpg":"340x340","k_24404484_220.jpg":"220x220","o_24404484_1280.jpg":"1280x1919","o_24404484_1024.jpg":"1024x1535","o_24404484_640.jpg":"640x959","o_24404484_480.jpg":"480x719","o_24404484_340.jpg":"340x509","o_24404484_220.jpg":"220x329","h_24404484_1280.jpg":"1280x854","h_24404484_1024.jpg":"1024x683","h_24404484_640.jpg":"640x427","h_24404484_480.jpg":"480x320","h_24404484_340.jpg":"340x227","h_24404484_220.jpg":"220x147","pp_24404484_1280.jpg":"1280x1628","pp_24404484_1024.jpg":"1024x1303","pp_24404484_640.jpg":"640x814","pp_24404484_480.jpg":"480x611","pp_24404484_340.jpg":"340x432","pp_24404484_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2560","hd_24404478_1920.jpg":"1920x1080","k_24404478_1280.jpg":"1280x1280","k_24404478_1024.jpg":"1024x1024","k_24404478_640.jpg":"640x640","k_24404478_480.jpg":"480x480","k_24404478_340.jpg":"340x340","k_24404478_220.jpg":"220x220","o_24404478_1280.jpg":"1280x1706","o_24404478_1024.jpg":"1024x1365","o_24404478_640.jpg":"640x853","o_24404478_480.jpg":"480x640","o_24404478_340.jpg":"340x453","o_24404478_220.jpg":"220x293","h_24404478_1280.jpg":"1280x854","h_24404478_1024.jpg":"1024x683","h_24404478_640.jpg":"640x427","h_24404478_480.jpg":"480x320","h_24404478_340.jpg":"340x227","h_24404478_220.jpg":"220x147","pp_24404478_1280.jpg":"1280x1628","pp_24404478_1024.jpg":"1024x1303","pp_24404478_640.jpg":"640x814","pp_24404478_480.jpg":"480x611","pp_24404478_340.jpg":"340x432","pp_24404478_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1536x2048","hd_24404483_1920.jpg":"1920x1080","k_24404483_1280.jpg":"1280x1280","k_24404483_1024.jpg":"1024x1024","k_24404483_640.jpg":"640x640","k_24404483_480.jpg":"480x480","k_24404483_340.jpg":"340x340","k_24404483_220.jpg":"220x220","o_24404483_1280.jpg":"1280x1706","o_24404483_1024.jpg":"1024x1365","o_24404483_640.jpg":"640x853","o_24404483_480.jpg":"480x640","o_24404483_340.jpg":"340x453","o_24404483_220.jpg":"220x293","h_24404483_1280.jpg":"1280x854","h_24404483_1024.jpg":"1024x683","h_24404483_640.jpg":"640x427","h_24404483_480.jpg":"480x320","h_24404483_340.jpg":"340x227","h_24404483_220.jpg":"220x147","pp_24404483_1280.jpg":"1280x1628","pp_24404483_1024.jpg":"1024x1303","pp_24404483_640.jpg":"640x814","pp_24404483_480.jpg":"480x611","pp_24404483_340.jpg":"340x432","pp_24404483_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1152x2048","hd_24404481_1920.jpg":"1920x1080","k_24404481_1280.jpg":"1280x1280","k_24404481_1024.jpg":"1024x1024","k_24404481_640.jpg":"640x640","k_24404481_480.jpg":"480x480","k_24404481_340.jpg":"340x340","k_24404481_220.jpg":"220x220","o_24404481_1280.jpg":"1280x2275","o_24404481_1024.jpg":"1024x1820","o_24404481_640.jpg":"640x1137","o_24404481_480.jpg":"480x853","o_24404481_340.jpg":"340x604","o_24404481_220.jpg":"220x391","h_24404481_1280.jpg":"1280x854","h_24404481_1024.jpg":"1024x683","h_24404481_640.jpg":"640x427","h_24404481_480.jpg":"480x320","h_24404481_340.jpg":"340x227","h_24404481_220.jpg":"220x147","pp_24404481_1280.jpg":"1280x1628","pp_24404481_1024.jpg":"1024x1303","pp_24404481_640.jpg":"640x814","pp_24404481_480.jpg":"480x611","pp_24404481_340.jpg":"340x432","pp_24404481_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1536x2048","hd_24404482_1920.jpg":"1920x1080","k_24404482_1280.jpg":"1280x1280","k_24404482_1024.jpg":"1024x1024","k_24404482_640.jpg":"640x640","k_24404482_480.jpg":"480x480","k_24404482_340.jpg":"340x340","k_24404482_220.jpg":"220x220","o_24404482_1280.jpg":"1280x1706","o_24404482_1024.jpg":"1024x1365","o_24404482_640.jpg":"640x853","o_24404482_480.jpg":"480x640","o_24404482_340.jpg":"340x453","o_24404482_220.jpg":"220x293","h_24404482_1280.jpg":"1280x854","h_24404482_1024.jpg":"1024x683","h_24404482_640.jpg":"640x427","h_24404482_480.jpg":"480x320","h_24404482_340.jpg":"340x227","h_24404482_220.jpg":"220x147","pp_24404482_1280.jpg":"1280x1628","pp_24404482_1024.jpg":"1024x1303","pp_24404482_640.jpg":"640x814","pp_24404482_480.jpg":"480x611","pp_24404482_340.jpg":"340x432","pp_24404482_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2560","hd_24404696_1920.jpg":"1920x1080","k_24404696_1280.jpg":"1280x1280","k_24404696_1024.jpg":"1024x1024","k_24404696_640.jpg":"640x640","k_24404696_480.jpg":"480x480","k_24404696_340.jpg":"340x340","k_24404696_220.jpg":"220x220","o_24404696_1280.jpg":"1280x1706","o_24404696_1024.jpg":"1024x1365","o_24404696_640.jpg":"640x853","o_24404696_480.jpg":"480x640","o_24404696_340.jpg":"340x453","o_24404696_220.jpg":"220x293","h_24404696_1280.jpg":"1280x854","h_24404696_1024.jpg":"1024x683","h_24404696_640.jpg":"640x427","h_24404696_480.jpg":"480x320","h_24404696_340.jpg":"340x227","h_24404696_220.jpg":"220x147","pp_24404696_1280.jpg":"1280x1628","pp_24404696_1024.jpg":"1024x1303","pp_24404696_640.jpg":"640x814","pp_24404696_480.jpg":"480x611","pp_24404696_340.jpg":"340x432","pp_24404696_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1326x1823","hd_24404697_1920.jpg":"1920x1080","k_24404697_1280.jpg":"1280x1280","k_24404697_1024.jpg":"1024x1024","k_24404697_640.jpg":"640x640","k_24404697_480.jpg":"480x480","k_24404697_340.jpg":"340x340","k_24404697_220.jpg":"220x220","o_24404697_1280.jpg":"1280x1759","o_24404697_1024.jpg":"1024x1407","o_24404697_640.jpg":"640x879","o_24404697_480.jpg":"480x659","o_24404697_340.jpg":"340x467","o_24404697_220.jpg":"220x302","h_24404697_1280.jpg":"1280x854","h_24404697_1024.jpg":"1024x683","h_24404697_640.jpg":"640x427","h_24404697_480.jpg":"480x320","h_24404697_340.jpg":"340x227","h_24404697_220.jpg":"220x147","pp_24404697_1280.jpg":"1280x1628","pp_24404697_1024.jpg":"1024x1303","pp_24404697_640.jpg":"640x814","pp_24404697_480.jpg":"480x611","pp_24404697_340.jpg":"340x432","pp_24404697_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 481 [name] => TV&Reality [alias] => tv-reality [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 5 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"1","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"1","itemRelatedLimit":"2","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"1","itemRelatedImageSize":"Medium","itemRelatedIntrotext":"0","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"1","itemRelatedImageGallery":"1","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 14866401 Threads: 1 Questions: 3137408180 Slow queries: 6990813 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 234718736 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 49 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/tv-reality ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 481 [name] => TV&Reality [alias] => tv-reality [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/tv-reality ) ) [link] => /scena/tv-reality/voditeljica-iz-amerike-najavila-show-ovogodisnji-farmeri-su-zavodnici-prefriganci-jedva-cekam-da-ih-upoznate-1270042 [printLink] => /scena/tv-reality/voditeljica-iz-amerike-najavila-show-ovogodisnji-farmeri-su-zavodnici-prefriganci-jedva-cekam-da-ih-upoznate-1270042?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 472363 [name] => RTL [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => rtl [link] => /tag/rtl ) [1] => stdClass Object ( [id] => 384311 [name] => Ljubav je na selu [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ljubav-je-na-selu [link] => /tag/ljubav-je-na-selu ) [2] => stdClass Object ( [id] => 503442 [name] => anita martinović [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => anita-martinovic [link] => /tag/anita-martinovic ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => ‘LJUBAV JE NA SELU‘ [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Voditeljica iz Amerike najavila show: Ovogodišnji farmeri su zavodnici, ‘prefriganci‘... Jedva čekam da ih upoznate [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3175 [name] => Marko Njegić [username] => marko-njegi [email] => marko-njegi@sd.hr [password] => $2y$10$InymkgzsoQ8yBIABvfFbSu.rpTzqylffc4TDDFaRUJ8zdZUOeS5dS [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marko-njegic-3175 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1693 [gender] => m [description] => [image] => 1693.png [url] => [group] => 4 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"28","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/authors/1693.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/27/24438366.jpg [galleryCount] => 11 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => RTL/Privatni album [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/27/24438366.jpg [title] => RTL/Privatni album ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/27/24404485.jpg [title] => /Cropix ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/27/24404480.jpg [title] => RTL ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/27/24404479.jpg [title] => RTL ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/27/24404484.jpg [title] => /Cropix ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/27/24404478.jpg [title] => RTL ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/27/24404483.jpg [title] => PRIVATNI ALBUM ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/27/24404481.jpg [title] => PRIVATNI ALBUM ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/27/24404482.jpg [title] => PRIVATNI ALBUM ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/27/24404696.jpg [title] => RTL ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/27/24404697.jpg [title] => RTL ) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Od utorka 14. ožujka, na RTL-u počinje jubilarna, 15. sezona najdugovječnijeg i najcitiranijeg reality showa na hrvatskom televizijskom nebu "Ljubav je na selu". Novih 11 zanimljivih, ali i usamljenih farmera predstavit će se gledateljima, otvoriti vrata svog doma i ispričati svoje životne priče u nadi da će pred kamerama pronaći ljubav svog života, osobu s kojom će dijeliti i dobro i zlo. A kroz njihovu ljubavnu avanturu i zabavne događaje na imanjima gledatelje će ponovno voditi RTL-ova voditeljica Anita Martinović, koja s ponosom najavljuje ovaj jubilej.

Proširivanje horizonata u SAD-u

- U jubilarnoj, 15. sezoni putujemo u razne krajeve Hrvatske, gdje nas očekuju zanimljivi i neobični farmeri. Bit će uzbudljivo, kao i uvijek, neće izostati ljubavnih zavrzlama, a ove sezone zbog razočaranih srdaca morali smo uvesti i neka nova "pravila", iako u ljubavi je jedino pravilo da pravila nema. Neću previše otkrivati, sve će to gledatelji imati prilike vidjeti od 14. ožujka - dodaje Anita, koja uživa snimajući omiljenu emisiju, a lista lijepih uspomena sa seta preduga je da bi izdvojila samo jednu.

---

image
RTL
---

- Uživam u ovome poslu, baš se često zapitam kako je sreća baš mene tako pogodila! Najviše, naravno, volim kad se na kraju sezone okupimo te vidim sva ta ozarena i zaljubljena lica parova koji su se pronašli. Teško mi je izdvojiti najljepšu uspomenu, jer sam proputovala stvarno velik dio Hrvatske, mjesta na kojima ranije nisam bila, svugdje sam lijepo dočekana, neki se potrude te pripreme i pravu gozbu pa dovedu i tamburaše. To je samo dokaz koliko im je čitavo to sudjelovanje i potraga za ljubavi važna - prisjeća se Anita koja je u tri sezone, koliko ih je dosad vodila, upoznala pregršt osebujnih farmera i kandidata, a iako nema ‘‘miljenika‘‘, uvijek je, ističe, posebno slaba na emotivce.

- Moji bivši farmeri su meni svi jako dragi. Naravno, oni koji se toliko bore i daju za ljubav tijekom čitave sezone, a na kraju u tome, nažalost, ne uspiju, uvijek mi nekako najviše prirastu srcu. Pa kome ne bi? - kaže Anita te obećava da je i uz nove farmere zabava garantirana.

---

image
PRIVATNI ALBUM
---

- Ovogodišnji farmeri su otkačeni, smiješni, osebujni, neki su ozbiljni emotivci, neki zavodnici, zabavljači, veseljaci, šarmeri, "prefriganci"... Ma mogla bih tako do prekosutra nabrajati sve njihove osobine. Jedva čekam da upoznate naše mušketire – govori.

Trideset devetogodišnja voditeljica, inače diplomirana modna dizajnerica porijeklom iz Gundinaca u Slavoniji, velika je ljubiteljica putovanja pa je tako i ovaj godišnji odmor iskoristila za novu avanturu, i to preko "velike bare". Naime, Anita trenutno uživa u SAD-u, gdje je posjetila New York i Los Angeles koji su je, kako kaže, potpuno oduševili.

- U SAD-u sam na odmoru i proširivanju horizonata. Imam prijatelje ondje pa je to ujedno bila i sjajna prilika da ih posjetim te vidim iz prve ruke kako se tamo živi - ističe.

---

image
RTL
---

Skuter, bicikl, traktor... i – bager

Anita se, baš kao i tijekom prethodnih sezona, na snimanju jubilarne sezone "Ljubav je na selu" odlično zabavila. Svaki dan na setu prava je avantura i uvijek se dogodi nešto neočekivano što izazove smijeh ili još više popravi ionako veselu atmosferu, a u kadar im se tijekom snimanja nerijetko ušetaju i brojni četveronožni gosti.

- Na finalnom izbacivanju kod jednog ovogodišnjeg farmera na farmi su se slučajno našla tri mačića koje su prigrlili i zadržali. Jedan od njih se toliko pripitomio i razmazio da mu ništa nisu značile ni kamere ni gužva ni cijela ta drama ispadanja. Mačića sam primila u ruke, a on je zaspao. Snimanje je taman počinjalo, pa smo se svi složili da nema smisla buditi ga, već smo odradili snimanje s usnulim mačetom na mojim rukama. Šta da vam kažem, na selu je puno toga idilično - prisjeća se voditeljica.

---

image
PRIVATNI ALBUM
---

U gostima kod brojnih farmera Anita, inače velika avanturistica i ljubiteljica adrenalina, odvažila se i na vožnju brojnih, ponekad neobičnih prijevoznih sredstava. Bili su tu dosad skuter, bicikl, traktor, kombi, kočija, a ove je sezone premijerno dodala i – bager!

- S obzirom na to da je jedan od naših farmera bagerist, naravno da sam iskoristila priliku na njegovom imanju i nagovorila ga da me nauči upravljati njime. Tako da sam na svoju listu dodala još jedno vozilo. Voljela bih u sljedećoj sezoni naučiti voziti nekakav čamac ili ribarski brod, jer mi je jedino to još ostalo, pa tako pozivam ovom prilikom otočane i ljude s mora da se obavezno prijave - smije se Anita.

Cijela ekipa koja stoji iza omiljenog showa sa snimanja uvijek ponese bezbroj uspomena i seoskih dogodovština. Iza njih su deseci tisuća kilometara te posjeti velikim gradovima, ali i seocima koje je ponekad teško pronaći na karti. No, gdje god da dođu odlično se zabavljaju, a farmeri se pokažu kao vrhunski domaćini.

---

image
/Cropix
---

- Već smo se naviknuli na fešte s našim farmerima nakon snimajućih dana, pogotovo na početku sezone, dok još ne počnu dramatični zapleti. Nerijetko tu budu tamburaši, odlična atmosfera, a na stolu najrazličitije i najmirisnije domaće delicije. Moja velika slabost su tartufi, pa tako moji posjeti Istri nikad nisu mogli proći bez njih - kaže Anita.

Alka na biciklu i zamalo ‘u sridu‘

A osim dobre zabave, zahvaljujući showu "Ljubav je na selu", gledatelji svake sezone dobiju priliku upoznati i hrvatske prirodne, kulturne i gastronomske posebnosti, različite seoske poslove, tradicionalne glazbene instrumente i poznate manifestacije određenog kraja. Tako će biti i u ovoj sezoni, a i sama Anita dobila je priliku okušati se u jednoj od njih, no na malo drukčiji način.

- Na snimanje u Sinj stigli smo baš u vrijeme pripreme Alke. Upoznala sam poznate alkarske obitelji koje se natječu i osvajaju je već godinama. I dok smo tako s njima sjedili i prepričavali crtice iz života, uočila sam da imaju alkarsko koplje za koje sam doznala da je staro čak tristo godina! S obzirom na to da konja nemam, iskoristili smo priliku i dostupno prijevozno sredstvo pa sam tako odvezla Alku na svom žutom biciklu. I skoro pogodila "u sridu" - ponosno ističe.

---

image
RTL
---

A iako dani na setu prolaze u veselju, smijehu i sreći zbog ljubavi farmera i kandidatkinja koja im se često zna roditi pred očima, postoje i oni manje lijepi i emotivni trenuci koji na oči izmame i pokoju iskrenu suzu.

- Usred ljeta, u žiži sezone, uputili smo se na imanje jednog farmera, no zakasnili smo na trajekt i zbog velikih gužvi putovali puno dulje od planiranog. Vrhunac cijelog tog našeg puta, koji se na kraju protegnuo na čak dva dana, bio je taj da sam prešla tolike kilometre samo kako bih farmeru u oči rekla da mu nitko nije pisao, odnosno da mu ne nosim ni jedno pismo te da bih mu pružila riječi utjehe - govori tužno Anita, koja ima poruku za sve buduće farmere: "Otvorite svoje srce i nemojte biti sitničavi i prezahtjevni. Ljubav je jednostavna ili bi barem takva trebala biti i svima nam se može dogoditi kad je najmanje očekujemo. A sve one male detalje s kojima možda na prvu niste zadovoljni, rješavat ćete usput kroz život udvoje!‘"

Kakva je sve iznenađenja gledateljima Anita pripremila u jubilarnoj, 15. sezoni "Ljubav je na selu" i hoće li se nekim novim farmerima osmjehnuti ljubav, gledatelji će doznati vrlo skoro.

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
RTL/Privatni album /Cropix RTL RTL /Cropix RTL PRIVATNI ALBUM PRIVATNI ALBUM PRIVATNI ALBUM RTL RTL
RTL
RTL
RTL
RTL
RTL
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/tv-reality/voditeljica-iz-amerike-najavila-show-ovogodisnji-farmeri-su-zavodnici-prefriganci-jedva-cekam-da-ih-upoznate-1270042 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=65a90746d3254721b61a41dd2f9c8930b66d00ba [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Voditeljica+iz+Amerike+najavila+show%3A+Ovogodi%C5%A1nji+farmeri+su+zavodnici%2C+%E2%80%98prefriganci%E2%80%98...+Jedva+%C4%8Dekam+da+ih+upoznate&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Ftv-reality%2Fvoditeljica-iz-amerike-najavila-show-ovogodisnji-farmeri-su-zavodnici-prefriganci-jedva-cekam-da-ih-upoznate-1270042 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Ftv-reality%2Fvoditeljica-iz-amerike-najavila-show-ovogodisnji-farmeri-su-zavodnici-prefriganci-jedva-cekam-da-ih-upoznate-1270042 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => ‘LJUBAV JE NA SELU‘ [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) )
StoryEditorOCM
TV&Reality‘LJUBAV JE NA SELU‘

Voditeljica iz Amerike najavila show: Ovogodišnji farmeri su zavodnici, ‘prefriganci‘... Jedva čekam da ih upoznate

Piše SCENA SD
4. ožujka 2023. - 21:11

Od utorka 14. ožujka, na RTL-u počinje jubilarna, 15. sezona najdugovječnijeg i najcitiranijeg reality showa na hrvatskom televizijskom nebu "Ljubav je na selu". Novih 11 zanimljivih, ali i usamljenih farmera predstavit će se gledateljima, otvoriti vrata svog doma i ispričati svoje životne priče u nadi da će pred kamerama pronaći ljubav svog života, osobu s kojom će dijeliti i dobro i zlo. A kroz njihovu ljubavnu avanturu i zabavne događaje na imanjima gledatelje će ponovno voditi RTL-ova voditeljica Anita Martinović, koja s ponosom najavljuje ovaj jubilej.

Proširivanje horizonata u SAD-u

- U jubilarnoj, 15. sezoni putujemo u razne krajeve Hrvatske, gdje nas očekuju zanimljivi i neobični farmeri. Bit će uzbudljivo, kao i uvijek, neće izostati ljubavnih zavrzlama, a ove...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 12:44