StoryEditorOCM
TV&RealitySUPERPOTJERA

Splićanina Mislava Blagajića lovci su uspjeli uloviti u posljednjoj sekundi, Zagrepčanka Ivana osvojila 10.000 eura

Piše SCENA SD
26. studenog 2023. - 23:02

Ivana Drnić iz Zagreba jedina je u ovotjednom izdanju "Superpotjere" uspjela nadigrati lovce. Iako je imala nekoliko pogrešaka tijekom brzopotezne igre, Ivana je uspjela do kraja zadržati izvrsnu koncentraciju i pobijediti supertim od četvero lovaca sa šest sekundi prednosti te osvojiti 10.000 eura. U posljednjoj sekundi igre pobjeda je izmaknula sjajnom Mislavu Blagajiću, koji je odlučio igrati protiv svih petero lovaca za lijepih 15.000 eura. Nažalost, ni Zoran Orešković i Ranko Čop nisu bili uspješni u borbi protiv supertima, dok Branimir Pervan, zbog pogrešnog odgovora na prvo pitanje u prvom krugu, nije stigao do brzopotezne igre s lovcima. 

@hrvatska_radiotelevizija Ivana Drnić iz Zagreba jedina je u ovotjednom izdanju "Superpotjere" uspjela nadigrati lovce  #fyp #hrvatskaradiotelevizija #superpotjera #kviz ♬ original sound - HRT

Ivana Drnić nastupala je kao posljednja, peta natjecateljica, a u prvom krugu točno je odgovorila na tri pitanja i osvojila 1500 eura. Iako je po struci magistra psihologije, već godinama radi u farmaceutskoj industriji. Osvojeni iznos voljela bi iskoristiti za putovanje u Maroko.

U brzopoteznoj igri Ivana se odlučila suprotstaviti timu od četvero lovaca za iznos od 10.000 eura te uz petnaest sekundi prednosti. Naime, lovci su na svom satu zatražili 45 sekundi.

Ivana nije znala odgovore na tri pitanja, dok su lovci pogriješili samo na jednom, ali ispostavilo se ključnom. Naime, Krešo u posljednjim sekundama nije znao koja slitina bakra i kositra u strojarskoj verziji ima cink, mislio je da je odgovor mjed, a bila je bronca. 

Preostalo vrijeme nije bilo dovoljno da Joško pročita novo pitanje lovcima te je Ivana sa šest sekundi prednosti uspjela nadigrati četvero lovaca i osvojiti 10.000 eura.

image

Ivana Drmić i Joško Lokas

Foto: Superpotjera/HRT

Dok je oduševljena publika u studiju Ivaninu pobjedu nagradila gromoglasnim pljeskom, Krešo je rekao: "uvijek brkam", misleći na pogrešan odgovor koji je ponudio u posljednjim sekundama, a koji je Zagrepčanki donio 10.000 eura. Dean, koji je bio jedini lovac izvan supertima, poručio je kolegama: "sramote jedne" te uputio čestitku Ivani. Joško je upitao Svena jesu li u jednom trenutku pomislili da ipak "imaju" Ivanu.  

-Da, jesam, i čak sam mislio da će nakon onog dugog razmišljanja stvar biti više-manje gotova, međutim izvrsno ste se vratili. Mi smo možda na jednom pitanju koje se moglo odgovoriti stali i nismo dočekali još jedno. Nažalost, čuli smo ga, ali nismo se stigli javiti. Jako fino, stabilno, ja vam čestitam, stvarno jako dobar nastup, poručio je Ivani.

Mislav Blagajić iz Splita, magistar francuskog i ruskog, bio je prvi natjecatelj danas. U prvom krugu osvojio je 1000 eura, a u brzopoteznoj igri odabrao je igrati protiv svih petero lovaca za iznos od 15.000 eura te uz osam sekundi prednosti. Iako je Splićanin igrao sjajno i bio nadomak velikoj pobjedi, lovci su ga uspjeli uloviti u posljednjoj sekundi!

Umirovljenik Zoran Orešković iz Samobora u prvom krugu osvojio je kao i njegov prethodnik 1000 eura, a u brzopoteznoj igri odabrao je igrati protiv troje lovaca za iznos od 4000 eura te uz lijepe 32 sekunde prednosti. Nažalost, zbog nekoliko netočnih odgovora vrijeme je isteklo i lovci su ga pobijedili s trinaest sekundi prednosti.

Ranko Čop iz Zagreba, po struci inženjer elektrotehnike, s početnih 1000 eura iz prvog kruga igrao je protiv četvero lovaca za iznos od 7500 eura. Lovci su ga pobijedili s četiri sekunde prednosti.

Branimir Pervan iz Zagreba, profesor elektrotehnike i računarstva, pred lovce nije izašao, zaustavljen je na prvom pitanju iz prvog kruga o otocima čiji je oblik poput ribe i srca. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 19:55