StoryEditorOCM
TV&RealityIVANA KOKOR

Profesorica matematike iz Orebića pobijedila četvero lovaca i kući odnijela 10.000 eura; želja joj je kupiti automobil

Piše SD SCENA
13. studenog 2023. - 11:08

Matematičarka Ivana Kokor iz Orebića bila je treća natjecateljica u jučerašnjoj Superpotjeri. U prvom je krugu osvojila 1500 eura. Profesorica koja predaje u srednjoj školi u Korčuli odlučila se za duel s četvero lovaca uz 18 sekundi prednosti jer, kako je rekla, nema dobro iskustvo iz Potjere s Krešimirom Sučevićem Međeralom. Odličnom, sigurnom i smirenom igrom Ivana je nadigrala lovce s 28 sekundi prednosti, te osim 10.000 eura osvojila i oduševljenje publike.

U brzopoteznoj igri ni Ivana ni lovci nisu odgovorili na jedno pitanje. Ona nije znala da unija dva tročlana skupa može imati do šest elemenata. A Dean nije znao da je kođi (koji) - čeveroslovni naziv plijesni u proizvodnji sakea i soja umaka. Zatražio je pomoć ostalih lovaca, ali ni oni nisu znali… Vrijeme je curilo i kada je Deanu trebalo dugo da se sjeti kako je bend u kojem se Viktor Willis oblači kao policajac i admiral - Village People.

- Mislim da je bila velika doza sreće, ali neću se ispičavati. Treba imati sreće! Lovce niste poštedjeli, ali ja sam zadovoljna svojim nastupom, rekla je Ivana voditelju Jošku Lokasu. Osvojeni iznos namjerava iskoristiti za kupnju automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 06:03