StoryEditorOCM
TV&Realitykreće snimanje

Otkrivamo tko će voditi ‘Joker‘, novi kviz na Novoj TV! Njegov glas na Poljudu često animira publiku dok igraju Vatreni

Piše Scena SD
9. siječnja 2024. - 06:21

Krajem listopada prošle godine Nova TV je objavila kako je u potrazi za kandidatima novog natjecateljskog kviza Joker.

"Riječ je o novoj, dinamičnoj emisiji koja pruža izazov svim ljubiteljima kvizova da pokažu svoje znanje i osvoje impresivnu novčanu nagradu", kazali su s ove televizije.

Natjecatelji će dobiti set pitanja s ponuđenim opcijama odgovora bez mogućnosti odustajanja. Točni odgovori vode do većih novčanih iznosa, dok pogreške mogu utjecati na konačni rezultat.

Kviz istog imena emitira se u Sloveniji. Nova TV uskoro kreće sa snimanjem kviza i to u jednom TV studiju u Beogradu, a kako smo doznali Joker će voditi Frano Ridjan.

Radi se o televizijskom voditelju koji na Novoj TV s Igorom Mešinom vodi Supertalent, a do prije par godina bio je zaposlen na HRT-u gdje je bio jedan od voditelja emisije Dobro jutro, Hrvatska.

image

Frano Ridjan

Zeljko Puhovski/Cropix

Bili ste na Poljudu i ne možete se sjetiti gdje ste već čuli muški glas koji je animirao publiku? Iza njega se krije voditelj ‘Supertalenta‘: ‘Za ovaj me posao angažirao HNS‘

Ridjan je službeni moderator naše reprezentacije još od 2016. i Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj. Nakon UEFA-e angažirala ga je i FIFA i to na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:38