StoryEditorOCM
TV&Realitypetar tucman

Nekad je gubio kilograme u Životu na vagi, a sada ga opet gledamo u Masterchefu

Piše Scena SD
20. rujna 2023. - 08:30

Gaia, koja je birala između jagoda, glijva i piletine, svojim je izborom glavne namirnice u sinoćnjoj epizodi Masterchefa najviše uspjeha donijela Petru. Gaia je imala punih deset minuta u dućanu sama da izabere jednu namirnicu koju može samo ona koristiti, a drugi ne mogu. Bio je to luk. „Dosta frajerski potez. To bi napravila neka baraba“, komentirao je Petar, nekadašnji natjecatelj Života na vagi, kad je čuo što im je Gaia uskratila.

Petatr Tucman je 2018. ušao u treću sezonu Života na vagi sa 174 kilograma, a do finala nije stigao, smršavio je oko 70 kilograma. U Masterchefu se natjecao i prošle sezone, ispao je u sedmoj epizodi.

image

Masterchef

Nova TV

„Ipak sam dobila priliku da imam tu prednost. Kad netko drugi dobije prednosti, sam će birati što će uzeti“, rekla je Gaia kad se odlučila kako će zapapriti ostalim natjecateljima. Mogla je imati 13 namirnica, a ostali 12. „Ima dovoljno namirnica i treba se iskoristiti ta prilika“, rekao je Luka. Kad su čuli da imaju svega sedam minuta za nabavku namirnica u dućanu, Meri je komentirala: „Sedam minuta u dućanu s ovom ekipom je dovoljno da dobijem frakturu lubanje“.

image

Masterchef

Nova TV

„To je bilo kao na nekom bojištu“, opisala je Mateja iskustvo u dućanu, a Asmira je zaboravila gljive iz dućana, pa se vraćala po njih. David je odlučio riskirati i prvi put raditi raviole. Nakon isteka vremena za kuhanje, Petar je žiriju donio portabello gljivu tretiranu kao stake podlijevan maslacem i aromatiziran timjanom i češnjakom, kremu od gorgonzole, crumble od lješnjaka i slanine te je dobio pohvale za njega, a na kraju i nagradu – zlatnu karticu MasterChefa koja mu jamči imunitet. Top tri najbolja jela, osim Petra, imali su još i Luka i Asmira. „Jako sam ponosan i jedva čekam sljedeće izazove“, kazao je Petar.

Manuel je žiriju na kušanje donio jelo u kojem je glavna zvijezda bilo meso, pa žiri nije htio probati. Marko je servirao jelo koje je izazvalo Damirovu reakciju: „Znaš kako bih nazvao tvoje jelo? Deja vu“. Objasnio je da njegovo jelo ne funkcionira jer nije spretno za jesti. „Mislim da možeš više i da ovo nije tvoj domet“, komentirao je Damir.

image

Masterchef

Nova TV

Prema ocjeni chefova Melkiora, Stjepana i Damira najlošije tanjure u ovom su izazovu imali  David, Nikola, Manuel, Mateja, Marko i Josip, a netko od njih u idućoj epizodi kuhat će zadnji put u MasterChef kuhinji jer svi odlaze u stres test. „Nadam se da ću vidjeti nove tehnike u stres testu i da će mi pomoći za novo kuhanje“, kazala je Mateja.  „Sutra ću kuhati drugačije“, kazao je Nikola nakon što je saznao da ide u stres test.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 22:03