StoryEditorOCM
TV&Realitykulinarski show

Miroslav u Masterchefu svima pomrsio račune, uzeo najbolje kandidate, ali ovo nije očekivao, dogodio se preokret

Piše Scena SD
3. listopada 2023. - 07:30

Kad su izabrali članove za svoje timove za gastroduel, Marko i Lara saznali su da im slijedi veliki preokret. Žiri im je priopćio da natjecatelj koji je ostao neizabran sada dobiva veliku prednost – postaje vođa trećeg tima i ima pravo uzeti po tri člana iz Larinog plavog i Markovog crvenog tima, kojima će pripasti njegova, zelena pregača.

Marko, koji je u svoj tim bio izabrao Ivana, Petra Tucmana, Manuela, Kristinu, Asmiru, Ivanu, Sarah, Piera i Mateu, ostao je bez Petra Tucmana, Ivana i Asmire, a Lara koja je izabrala Luku, Gaiu, Dominika, Meri, Ana-Mariu, Antoniu, Leona, Josipa i Petra Tudju, ostala je bez Luke, Gaie i Dominika. Poslije ovog odabira, Lara je komentirala: „Gledam u Kordićevu ekipu i u svoj tim i mislim si – joj Miro, udavit ću te“.

image

Masterchef

Nova TV

Tri tima morala su pripremiti slano i slatko jelo karakteristično za određenu gastro regiju u Hrvatskoj, a kako pripremiti jelo pokazale su im gošće u narodnim nošnjama svoga kraja. Jela koncipirana na tradiciji s modernim tehnikama kandidati su pripremali s velikim užitkom. „Mislim da je Miro izabrao tim po svom guštu, da je super delegirao i prepustio izradu jela i vidjet ćemo kako će biti na kraju“, kazao je Petar Tucman.

Lara je zaključila da joj se sviđa pozicija vođenja i da se vidi jednog dana na mjestu chefice. „Prezadovoljna sam ovim gastroduelom. Ekipa je bila odlična“, komentirala je Lara nakon završetka kuhanja, ali je i napomenula da joj je bilo jako teško samo nadgledati, a ne moći provjeriti gustoću jela ili sudjelovati u kuhanju, a Meri ju je pohvalila koliko je bila dobra u vođenju tima i jer je imala jako puno povjerenja u nju. Miroslav je pohvalio svoju ekipu i naglasio da su se prilikom kuhanja jako dobro zabavili.

image

Masterchef

Nova TV

Marko je iskazao ponos prema svojoj ekipi i istaknuo da su prenijeli ljubav prema kuhanju na tanjur. „Marko je vođa i stalno nas motivira i bio je baš top kao chef“, rekla je Ivana. Nakon što su članovi žirija i gošće probali sva jela, morali su odlučiti koji je tim napravio najbolja jela, a koji će morati u eliminacijski izazov.

Titulu pobjedničkog odnio je Larin tim u plavim pregačama. Razlika između crvenog i zelenog tima bila je u desertu. Naime, crvenom je timu desert bio sirov, kore nisu bile pečene do kraja, pa će ekipa koju je vodio Marko morati u eliminacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 08:06