StoryEditorOCM
Šuška seUŽIVAJU ZAJEDNO

Tom Brady i Irina Shayk uhvaćeni na tajnom spoju: Osoblje restorana skrivalo ih od javnosti

Piše SCENA SD
4. kolovoza 2023. - 13:16

Tom Brady i Irina Shayk otišli su na romantični spoj samo nekoliko dana nakon što je njihova romansa razotkrivena i predstavljena svijetu, ekskluzivno otkriva Page Six.

Očevidac je Page Sixu rekao da su bivša zvijezda NFL-a i supermodel 28. srpnja uživali u "privatnoj i za javnost zatvorenoj" večeri u dvoje u Sushi Azabu u njujorškoj četvrti Tribeca.

- Večerao sam sushi i dok sam završavao s obrokom, ušao je Tom Brady - ispričao je očevidac, dodajući da su zaposlenici restorana odmah otpratili umirovljenog sportaša u "odvojenu, privatnu sobu". Nekoliko minuta kasnije, dok je izvor TMZ-a bio "vani i čavrljao s nekim prijateljima", vidjeli su kako "Irina ulazi u spomenutu privatnu sobu."

- Bilo je samo njih dvoje, u svom malom svijetu. Očigledno nisu željeli biti s ljudima - prepričao je očevidac i dodao da je za tajni izlazak 46-godišnji Brady bio "vrlo ležerno odjeven, a nosio je nešto poput majice kratkih rukava, traperica i tenisica", prenosi Jutarnji list.

image
Cpr/d.sanchez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Cpr/d.sanchez/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Shayk je, međutim, stigla u "mnogo formalnijem i elegantnijem izdanju". Osoblje otmjenog restorana reklo je Page Sixu da ne otkrivaju informacije o svojim gostima, a predstavnici zvijezda nisu odmah odgovorili na njihove zahtjeve za komentar.

Inače, zvijezda američkog nogometa i manekenka dospjeli su na naslovnice 24. srpnja nakon što su prespavali kod Bradyja u Los Angelesu. Kako je Page Six ekskluzivno izvijestio, nedavno razvedeni otac troje djece pokupio je Ruskinju iz hotela tog petka poslijepodne i potom odvezao do svoje obližnje kuće. Dvojac nije izašao iz njegove rezidencije do 9:30 ujutro sljedećeg dana kada ju je ostavio u hotelu. Brady se potom ponovno vratio u subotu poslijepodne kako bi pokupio Shayk.

Sve su oči uprte u Bradyja i njegovu novu izabranicu zbog razvoda od manekenke Gisele Bundchen u listopadu 2022., nakon više od 13 godina braka. Imaju sina Benjamina (13) i kćer Vivian (10), a on je i otac sina Jacka (15) iz prijašnje veze s manekenkom Bridget Moynahan.

U međuvremenu, Shayk i 48-godišnji glumac Bradley Cooper, koji su roditelji 6-godišnje kćeri Lea De Seine, prekinuli su u lipnju 2019. nakon četiri godine veze.

image

Irina Shayk

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:23