StoryEditorOCM
Šuška seČAROBAN TRENUTAK

Tiktok preplavljen videima Lionela Messija i argentinske novinarke; ‘Antonella će doživjeti isto što i Shakira!‘

Piše SCENA SD
8. studenog 2023. - 13:20

Tiktok je preplavljen videima u kojima su Lionel Messi i argentinska novinarka Sofia Martinez. Mjesto radnje bila je dodjela Ballon d‘Or koja je nedavno održana u Parizu, a mnogi su primijetili poglede između nogometne zvijezde i slavne Argentinke koja je bila jedna od rijetkih koja je intervjuirala slavnog nogometaša. O ovoj aferi šuškalo se i prije, a nakon događaja u Francuskoj sve je opet eksplodiralo..

Sofia Martinez tog je dana intervjuirala i Emilija Martineza, Juliana Alvareza i Lothara Martineza, no njezin razgovor s Messijem najviše je odjeknuo zbog "kemije među njima.

“Svi su muškarci isti”, “Antonella će doživjeti isto što i Shakira”, pišu na društevnim mrežama oni koji misle da između nogometaša i novinarke postoji nešto više te da će se priča Shakira-Gérard Pique ponoviti.  Video se ne prestaje dijeliti na Tiktoku.

Na istom događaju na kojem je Messiju uručena Zlatna lopta, osmi put u karijeri, bila je i njegova supruga Antonella Roccuzzo sa sinovima.

Sofia je taj intervju napravila za BBC Sport, nakon čega je rekla da je to za nju bio najčarobniji trenutak, ali i vrlo emotivan jer Lionela Messija prati od malih nogu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 14:36