StoryEditorOCM
Showbizdvije ljubavi

Zvonimir Boban i Leonarda nakon pomirenja uhvaćeni na kavi, znakovito je koju trenirku nosi legendarni kapetan vatrenih

Piše scena sd
12. travnja 2024. - 14:18
Zajednička kava Zvonimira Bobana i Leonarde Lončar nije mogla proći nezamijećeno, baš kao ni Bobanova trenirka i tetovažaDamjan Tadić/Cropix

Bivša manekenka Leonarda Lončar i legendarni nogometaš Zvonimir Boban viđeni su kako zajedno piju kavu u petak u Gajevoj ulici nakon pomirbe.

Naime, par koji se uvijek doimao skladnim rastao se prije tri godine, ali od siječnja su ponovno zajedno, što su i potvrdili za medije.

Službeno se nisu razveli i bivši Vatreni se nikad nije prestao brinuti o ženi i djeci. Kad je došlo do njihova prekida prije tri godine, manekenka, ugostiteljica i dizajnerica vratila se iz Švicarske u koju se preselila s obitelji zbog Zvonimirova posla, piše Jutarnji list.

image

Zvonimir i Leonarda pomirili su se u siječnju i od tada su zajedno

Damjan Tadić/Cropix

"Nema do Hrvatske. Tu u pidžami izađem sa psom van i odem po kavu i po kroasane. I kći, koju danas zovem Ljutika jer je ljuta na mene, kaže da nema do Zagreba, do tog nekog seosko-gradskog lifestylea. Ja se tu osjećam da mogu bilo kako izaći van, da mi ništa neće biti zamjereno", rekla je Leonarda tada za RTL.

image

‘Nema do Hrvatske. Ja se tu osjećam da mogu bilo kako izaći van, da mi ništa neće biti zamjereno‘, rekla je svojedobno Leonarda

Josip Moler/Cropix

Živjeli su u Švicarskoj i javnost nije sumnjala da bi moglo doći do prekida, stoga je uslijedio šok kada je Zvonimir otkrio da su se razišli.

"Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugome. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način."

image

Uživanje u dobrom društvu

Damjan Tadić/Cropix

Story je tada otkrio i možda mogući razlog razvoda, naime, Boban je bio u vezi s 33-godišnjom stomatologinjom Marijanom Gikić.

Leonarda se zbog ljubavi prema Bobanu 1991. odrekla karijere modelinga i preselila u Milano, gdje je on igrao za A.C. Milan. Početak njihove veze bio je na njezin 20. rođendan kada su išli na ručak i prošetali Cmrokom. Boban je Leonardi darovao igračku mačka Garfielda i bočicu parfema L‘insolent. Poljupcem tog dana započeli su svoju vezu, a nakon pomirbe čini se da par uživa u zajedničkim trenutcima.

image

Zvonimir i Leonarda Boban 2005. godine

Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 11:45