StoryEditorOCM
Showbizzvijezda TLZP

Zvijezda TLZP-a Alen Bičević progovorio o estetskim operacijama, otkrio i je li slobodan: ‘Svatko tko uzme moju...‘

Piše SCENA SD
18. ožujka 2024. - 14:32

 Nakon tri uzbudljive emisije showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, Alen Bičević, poznati pjevač grupe Joy, zauzeo je prvo mjesto na ljestvici, a sad je otkrio i ponešto o svojim transformacijama, iskustvima s showa, te svojim stavovima o estetskim operacijama i ljubavi.

Alen nije nepoznat malim ekranima, jer se prije devet godina natjecao u prvoj sezoni ‘The Voicea‘, gdje mu je mentor bio sam Tony Cetinski. Sada, u ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, Alen je prepoznat kao trenutni favorit, izazivajući oduševljenje svojim transformacijama i izvedbama koje ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, prenosi Story.

Zadnji njegov nastup uključivao je utjelovljenje Mate Bulića s pjesmom ‘Gori borovina‘, što je izazvalo vatromet oduševljenja u studiju. Čak i manji problem s tekstom nije ga spriječio da se ponovno nađe na vrhu ljestvice.

"Mate Bulić je prošao izvanredno. Uspio sam u naumu da donesem tu njegovu prijateljsku energiju na scenu. Izuzev malih problema s ‘ode tekst‘, s nastupom sam zadovoljan, a utjeloviti kralja dijaspore mi je bila velika čast." kaže Alen, piše Story.

Kada je upitan o svojim solo ambicijama, Alen skromno ističe svoju predanost grupi Joy, ali ne zatvara vrata mogućnosti za buduće solo projekte. I dalje ističe ljubav prema nastupima i radu, te radosti koju donosi zadovoljstvo publike.

Estetske operacije nisu tabu tema za Alena, koji otvoreno priznaje da je podvrgnut korekcijama. "Ne krijem da je bilo korekcija", kaže Alen, "a i svatko tko uzme moju fotografiju od prije 10-ak godina će vidjeti da se tu štošta promijenilo – od frizure prvenstveno. Apsolutno podržavam svakoga u naumu da izgleda dobro i da se dobro osjeća u svojoj koži."

Na pitanje o ljubavnom statusu, Alen se šali: "Smatraju me prezgodnim? Velika hvala, sad se osjećam kao Brad Pitt. Za ljubav, nažalost, trenutno nemam vremena. Previše posla oko transformacija, haha."

Alen Bičević nastavlja očaravati publiku svojim talentom i šarmom, a njegova otvorenost o privatnim temama samo dodaje zvjezdanom sjaju njegovoj javnoj slici. S obzirom na njegov dosadašnji uspjeh, sigurno je da će i dalje biti u središtu pažnje kako na pozornici, tako i izvan nje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:51