StoryEditorOCM
ShowbizPRIZNANJE

Zvijezda ‘Harryja Pottera‘ pati od teške pretilosti i više ne može hodati: ‘Upropastila sam svoj život...‘

Piše SCENA SD
9. rujna 2023. - 12:27
”Harry Potter i Odaja tajni” (2002.): Maggie Smith, Miriam Margolyes i Richard Harris1492 Pictures/Heyday Films/Collection Christophel Via Afp

Glumica Miriam Margolyes (82), koja je glumila u filmovima "Harry Potter i Odaja tajni" (2002.) i "Harry Potter i darovi smrti - 2. dio" (2011.) kao profesorica Pomona Sprout, otkrila je novinarima da se bori s teškom pretilošću. Britanska glumica žali se na zdravstvene probleme kao rezultat svoje težine.

"Jedina stvar koju nisam uspjela, a trebala sam, je smanjenje moje težine. Ja sam klimava masa. Ja sam debela. A biti debeo i imati 82 godine, to je stvarno jadno", rekla je glumica u britanskoj TV emisiji, piše Mirror.

image

"Les dames de Cornouailles Ladies": Miriam Margolyes, Maggie Smith, Judi Dench

Photo12 Via Afp

Nedostatak discipline jedan je od razloga problema s težinom. "Ovo je veliki poraz. Krem pecivo, čokolada, dio nasjeckane jetre važniji su od vašeg zdravlja i estetskog izgleda", priznala je glumica. Ali nelagoda u vlastitom tijelu zbog prekomjerne težine nije jedini problem.

U međuvremenu su se razvili brojni zdravstveni problemi. Između ostalog, glumica pati od spinalne stenoze – umora nogu pri stajanju ili hodanju. Kao rezultat toga, tijekom vremena može doći do promjene u spinalnom kanalu, koji postaje uži i uži. "Ne mogu hodati, bit ću u invalidskim kolicima prije nego što ostarim", rekla je Miriam Marglyes.

Glumica je objasnila: "Upropastila sam svoj život jer sam žudjela za kolačima. Nisam trebala biti tako proždrljiva, trebala sam biti jača. Sve sam zabrljala svojom proždrljivošću i mislim da je to sramotno."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 19:33