StoryEditorOCM
ShowbizFLERT I IGRA EGA

Vozač formule 1 Lewis Hamilton našao se u ‘ljubavnom trokutu‘ sa Shakirom i 60-godišnjom holivudskom zvijezdom

13. lipnja 2023. - 14:36

Vozač formule 1 Lewis Hamilton navodno je upao, ni kriv ni dužan, u ‘ljubavni trokut‘ s pjevačicom Shakirom i holivudskom zvijezdom Tomom Cruiseom.

46-godišnja pop zvijezda prošle je godine prekinula s bivšim nogometašem Barcelone Gerardom Piqueom, a zatim je na nekoliko događanja viđena u društvu sedmerostrukog svjetskog prvaka Hamiltona (38). Zajedno su viđeni na brodu nakon Miami Grand Prixa, a također su viđeni zajedno i na večeri, prenosi Jutarnji list.

image
Chandan Khanna/Afp

Kako piše magazin People, njih dvoje žele stvari među njima držati ‘zabavnima‘ te su se upustili u bezazleni flert.

Međutim, britanski Mirror sada navodi kako je filmska zvijezda Tom Cruise također bacio oko na Shakiru. 60-godišnji glumac navodno je ‘flertao‘ s kolumbijskom pjevačicom puno prije nego što ju se počelo povezivati s Hamiltonom.

image
Josep Lago/Afp

On je također vjerovao da između njega i Shakire postoji ‘nevjerojatna kemija‘, no ego mu je sada malo poljuljan kada je u cijelu priču ušao i Hamilton. Glasnogovornici Shakire, Hamiltona i Cruisea nisu željeli komentirati ove medijske natpise.

Zanimljivo je da su Hamilton i Cruise ranije viđeni zajedno na utrkama F1, a holivudski glumac čak je jednom prilikom opisao vozača kao svog ‘dobrog prijatelja‘.

image
Bryan R. Smith/Afp

Podsjetimo, Hamilton je do 2015. bio u vezi s pjevačicom Pussycat Dollsa Nicole Scherzinger, a Tom Cruise bio je u braku s Katie Holmes te s njom ima kćer Suri koju već godinama ne viđa.

image
Josep Lago/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 04:18