StoryEditorOCM
Showbiz‘EMILY U PARIZU‘

U tijeku je snimanje četvrte sezone u kojoj će se pojaviti neočekivana zvijezda, velika obožavateljica serije

Piše M. Č.
3. travnja 2024. - 18:24

Neočekivana zvijezda pojavit će se u četvrtoj sezoni serije "Emily u Parizu", koja se upravo snima u francuskoj prijestolnici. Nije u pitanju neka poznata televizijska ili filmska glumica nego francuska prva dama Brigitte Macron.

image

Na setu ‘Emily u Parizu‘ pojavila se francuska prva dama Brigitte Macron, nije poznato kakva će biti njezina uloga u seriji

Didier Ferey/Kcs Presse/Profimedia

Kakvu će točno ulogu, premda je vjerojatno u pitanju samo kratko pojavljivanje, imati supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macroa, nije poznato, fanovi Netflixove serije morat će pričekati njezino prikazivanje da to otkriju.

Prethodne tri sezone serije čija je glavna zvijezda Lily Collins, snimane su u Parizu tijekom ljeta prije prikazivanja u prosincu. Snimanje četvrte sezone počelo je puno ranije, još koncem siječnja budući da je ovog ljeta Pariz domaćin Olimpijskih igara i nikakva snimanja neće biti moguća u gradu od lipnja do rujna.

image

Brigitte Macron navodno je velika obožavateljica serije ‘Emily u Parizu‘

Didier Ferey/Kcs Presse/Profimedia

Moguće je da će četvrta sezona bude prikazana u prosincu ove godine, ali ako produkcija bude završena ranije nego obično, možda Netflix odluči i prije konca godine gledatelje obradovati prikazivanjem nove sezone.

Ovog tjedna se na setu gdje je 35-godišnja Lily snimala nove scene, na iznenađenje mnogih pojavila 70-godišnja Brigitte Macron, koja je navodno velika obožavateljica "Emily u Parizu", a fanovi koji pažljivo prate seriju zasigurno će se sjetiti da se "pojavila" i u prvoj sezoni kad je post na društvenim mrežama glavne junakinje Emily podijelila i Brigitte.

image

Francuska prva dama Brigitte Macron na setu serije ‘Emily u Parizu‘

Didier Ferey/Kcs Presse/Profimedia
image

Francuska prva dama Brigitte Macron na setu serije ‘Emily u Parizu‘

Didier Ferey/Kcs Presse/Profimedia

Njoj ga je poslala poslala bivša francuska prva dama, talijansko-francuska pjevačica, glumica i manekenka Carla Bruni, a Brigitte se u toj sceni vidi samo stražnji dio glave.

U četvrtoj sezoni će se, po svemu sudeći, vidjeti puno više, na setu se Brigitte pojavila sa širokim osmijehom, odjevena u crni kaputić s dvostrukim kopčanjem, a da je francuska prva dama veliki fan serije potvrdila je sama Lily Collins.

Ona je, gostujući u programu The Late Show voditelja Stephena Colberta u prosincu 2022. godine, kazala kako nije upoznala francuskog predsjednika, ali jest njegovu krasnu suprugu, koja je obožavateljica serije.

Treća sezona romantične humoristične serije, koja je prikazana u prosincu 2022. godine, završila je u dramatičnom stilu, pa fanovi jedva čekaju vidjeti kako će se rasplesti ljubavni život Emily, američke marketinške stručnjakinje koja je došla raditi i živjeti u Parizu...

image

Lily Collins na snimanju

Didier Ferey/Kcs Presse/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 00:41