StoryEditorOCM
Showbizumirovljenje

Tvorac najvećih hitova napušta glazbu i okreće se vjeri, fanovi šokirani: ‘Krist živi u meni i ja ću živjeti za njega‘

Piše SCENA SD
7. prosinca 2023. - 22:35

Daddy Yankee iznenadio je fanove odlukom da se potpuno posveti vjeri nakon umirovljenja od glazbe.

Reggaeton zvijezda i tvorac najvećih latino hitova "Gasolina" i " Despacito", Daddy Yankee, povlači se s glazbene scene zbog vjere.

Nekrunjeni kralj latino glazbe je na svojem zadnjem koncertu u sklopu oproštajne turneje, koji je održao u rodnom Sau Juanu u Poerto Ricu, poručio je da se planira potpuno posvetiti kršćanstvu, a vijest je zatim objavio i na svojem profilu na Instagramu.

"Ovo je najvažniji dan u mom životu... Večeras sam spoznao i nije me sram to reći cijelom svijetu da Krist živi u meni i da ću ja živjeti za njega-. Ovo je kraj jednog poglavlja i početak jednog potpuno novog", napisao je na društvenoj mreži uz snimku u kojoj citira Bibliju i priča o svojim planovima nakon umirovljenja.

Osvajao vrhove top ljestvica

Daddy Yankee umirovljenje je najavio još u ožujku 2022, nakon što je izbacio svoj zadnji album "Legendaddy".

Tijekom gotovo tri desetljeća karijere nekoliko puta je osvojio vrhove top ljestvica. Za pjesmu "Despacito", koju je 2017. godine snimio s Luisom Fonsijem, dobio je brojna priznanja, uključujući i Latin Grammy za pjesmu godine.

Daddyju Yankeeju pripisuju se zasluge i da je stvorio reggaeton žanr.

Nakon umirovljenja, više se neće predstavljati ni svojim umjetničkim imenom, već svojim pravim, koje glasi Ramón Luis Ayala Rodríguez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 02:03