StoryEditorOCM
ShowbizTEŠKO ISKUSTVO

Tijekom koncerta u New Yorku Madonna progovorila o bolesti i šokirala fanove: ‘Dva dana sam bila u induciranoj komi‘

Piše SCENA SD
19. prosinca 2023. - 17:37

Pjevačica  Madonna (65) je u subotu navečer nastupila u Brooklynu u New Yorku, a tom prilikom je otvoreno progovorila o svojoj bolesti u lipnju ove godine zbog koje je nekoliko dana bila na odjel intenzivne njege.

Otkrila je detalje o situaciji koja joj je promijenila život: bila je u "induciranoj komi 48 sati".

Maddona je zatim na trenutak zahvalila svom učitelju kabale, koji je bio uz nju u bolnici. "Jedini glas koji sam čula bio je njegov. Čuo sam ga kako govori: ‘Stisnite mi ruku‘", rekla je Madonna okupljenima, prema videu koji su snimili obožavatelji i podijeljeni na X-u (ranije poznat kao Twitter).

Dobitnica Grammyja zahvalila je svojoj prijateljici Shavawn, koja je u subotu bila u publici i pripisala joj zasluge za spašavanje života zato što ju je odvezla u bolnicu, piše Daily Mail.

"Večeras su u dvorani neki vrlo važni ljudi koji su bili sa mnom u bolnici. Postoji jedna vrlo važna žena koja me odvukla u bolnicu", rekla je o Shavawnu u videu. "Čak se ni ne sjećam; Onesvijestila sam se na podu kupaonice i probudila na intenzivnoj ... Spasila mi je život."

image

Madonna

Frazer Harrison/Afp

Tijekom svog govora pred okupljenima, Madonna se prisjetila i svojih prvih trenutaka nakon što je izašla iz kome. "Bilo je nekoliko stvari o kojima sam razmišljala kad sam prvi put postala svjesna i vidjela sam svoje šestero djece kako sjede oko mene - usput, morala sam gotovo umrijeti kako bih svu svoju djecu smjestila u jednu sobu", dobacila je, misleći na Lourdesa (27), Rocca (23), Davida Bandu (18), Mercy James (17) i 11-godišnje blizance Estere i Stellu.

Madonnin dugogodišnji menadžer Guy Oseary objavio je na Instagramu 28. lipnja da se Madonna oporavlja na intenzivnoj njezi nakon što je razvila "ozbiljnu" bakterijsku infekciju. Tada je rekao da je još uvijek pod liječničkom skrbi, ali da očekuje "potpuni oporavak".

Oseary je također podijelio da će morati pauzirati sve svoje poslovne obveze, uključujući turneju. "Podijelit ćemo s vama više detalja čim ih dobijemo, uključujući novi datum početka turneje i za odgođene emisije", dodao je.

image

Madonna

Valerie Macon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 03:55