StoryEditorOCM
Showbizteška trauma

Taylor Swift otkrila surovu istinu: ‘Kim Kardashian me psihički uništila, zbog nje sam preselila u drugu zemlju...‘

Piše SCENA SD
7. prosinca 2023. - 14:32

Ovo je godina Taylor Swift koja je svojom turnejom "Eras" oborila sve rekorde, pretekla čak i milijunaše i političare te ju je magazin "Times" proglasio ličnošću godine. No mladoj pjevačici (33) nije uvijek bilo tako blistavo.

Mnogi se sjećaju poniženja koje je doživjela od Kanyea Westa, kada se jednom prilikom popeo na pozornicu prilikom dodjele VMA nagrade 2009. za najbolju pjesmu, koju je osvojila tada devetnaestogodišnja Taylor, oteo joj mikrofon iz ruke i rekao da nagradu po njemu zaslužuje Beyoncé. Koliko ju je pogodila ova trauma, mlada pjevačica govorila je u svom filmu "The Eras tour film". A sada je optužila Kim Kardashian da ju je psihički uništila i natjerala na skrivanje tijekom njihove dugogodišnje svađe.

@tanaslaughter Kanye West interrupts Taylor Swift’s acceptance speech at the 2009 VMAs #kanyewest #taylorswift #popculture #2000s ♬ som original - tana

Nakon ispada na pozornici, Kanye je 2016. napisao pjesmu koja je uključivala vulgarnost o Taylor, tada zvijezdi u usponu. Tvrdio je da je Swift pristala na referencu, ali nakon što je ona to demantirala, Kim, koja je u to vrijeme bila u braku s reperom, objavila je ilegalno snimljen telefonski razgovor između njih dvoje, za koji je tvrdila da dokazuje suprotno.

Taylor je sada izjavila kako je javnost mislila da je to smrt njezine karijere te dodala: "Niste pogriješili. Moja karijera mi je oduzeta. Sve zbog ilegalno snimljenog telefonskog razgovora, koji je montirala, a zatim pustila kako bi sve uvjerila da sam lažov", prenosi Mondo.

"To me psihički uništilo. Odselila sam se u stranu zemlju. Godinu dana nisam izlazila iz kuće. Bojala sam se telefonirati. Izbacila sam većinu ljudi iz svog života jer nikome više nisam vjerovala, “ opisala je pop ikona, koja je glavni dio albuma “Reputation” posvećen tom iskustvu.

image

Kim Kardashian 

Angela Weiss/Afp

Slike zmija također su referenca na reality zvijezdu. “Mislila sam da će me negativne reakcije definirati do kraja života”, objasnila je. No, u godinama koje su uslijedile njezina je karijera samo napredovala, te je postala najveća pop zvijezda današnjice, rušeći sve rekorde, prenosi Mondo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:23