StoryEditorOCM
ShowbizNEMA JE VIŠE

Što se događa? Ivanišević obrisao objavu o bivšoj supruzi Tatjani Dragović; ‘Ovako...onoga trenutka kada sam se usudio‘

Piše SCENA SD
18. listopada 2023. - 15:30

Bivši tenisač Goran Ivanišević podigao je buru u javnosti kada je prije dva dana objavio na društvenim mrežama da od bivše supruge Tatjane Dragović traži novac koji je zaradio prije i nakon njihova braka. Sada je tu objavu izbrisao s Instagrama.

"Ovako...onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova.

Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T.D osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba ustvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran", glasila je objava koja je nestala, a mnogi se pitaju što se točno događa, piše Jutarnji list.

Podsjetimo, tjednik Nacional objavio je, kako tvrde, ekskluzivne dokumente koji otkrivaju sudske sporove između Gorana Ivaniševića i njegove bivše supruge Tatjane Dragović. Tjednik tvrdi da je dobio uvid u opsežnu dokumentaciju povezanu s više sudskih postupaka koje je umirovljeni hrvatski tenisač pokrenuo protiv svoje bivše supruge, a navodno i kćeri. Nacional navodi da je Ivanišević poduzeo te postupke s ciljem da Tatjani Dragović oduzme dio imovine i navodnu pozajmicu od 2,5 milijuna eura.

Cijelu situaciju komentirala je i njegova sadašnja supruga Nives Ivanišević. "Pravda je spora, ali dostižna", komentirala je njegovu sada već objavu na Instagramu i izrazila podršku svome suprugu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:52