StoryEditorOCM
ShowbizSKANDALI USUSRET SENATU

Široki osmijeh dr. Oza, teškog 100 milijuna dolara, skriva obiteljsku dramu: otac je u Istanbulu ostavio prekrasnu kuću s vrtom kćeri, pa je razbaštinio u korist sina. Nazlim je poludjela, htjela ga je izbosti, hakirala je i račune

11. ožujka 2022. - 09:47

Skandali u privatnom životu pojedincima ponekad znaju pokopati političke planove, a hoće li se to dogoditi dr. Mehmetu Özu, tursko-američkom kardiotorakalnom kirurgu koji je svjetsku slavu stekao dugovječnim televizijskim programom "The Dr. Oz Show", vidjet ćemo najkasnije u studenome ove godine.

Tada se u SAD-u održavaju takozvani izbori na polovici mandata i biraju svi predstavnici u Zastupnički dom i 35 od 100 predstavnika u Senatu.

Dr. Öz se odlučio iskušati i u političkim vodama i kao republikanac se kandidirao za mjesto senatora iz američke savezne države Pennsylvanije.

Bori se za mjesto koje će odlaskom u političku mirovinu isprazniti senator Pat Toomey, također republikanac, a izborna utrka u Pennsylvaniji mogla bi presuditi koja će stranka dogodine kontrolirati Se...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:04